cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A9 2018 den Yeni A serisine geçmek

(Topic created on: 08-24-2023 10:09 PM)
184 Views
Nevzat019
Active Level 1
Options
Galaxy A
Yeni telefonu A serisinden almak istiyorumda geçilirmi sizce cihazın performasını halen iyi papçide bile 1 el sonra ısınıyor fps 30 falan geliyor ama son zamanlarda aşırı kötü oldu sizce beni yine bi 3 yıl daha göturecek telefon var mı A serisinden önerebileceğiniz S Note de olabilir
Bütçe 18k
0 Likes
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önereceğim telefon S20 FE.
Rahat 3 yıl götürecektir.
Fiyat bandındaki açık ara en iyi telefon yeni A serilerine bile taş çıkartır.

Uzun süreli kullanım aramadığınız için önerdim 3-4 yıl gibi sürelerde çok iyi performans verir ve her ne kadar FE model olsada S serisi orta segment A serisi gibi değil.
Ama güncelleme desteği önemli ise A34 öneririm.

S20 FE her grafikte 60FPS veriyor.
A34 45FPS veriyordu ama artık 60 FPS veriyor diyorlar.

Güncellik önemliyse 2.el telefonlara bakarsan temiz kullanılmış S21 FE güzel olacaktır.

Bütçe belirtilmediği için 10-12000 bandına göre önerdim.
Nevzat019
Active Level 1
Galaxy A
Eskiden a serisi en iyisidi ondan almışdım şu an S mi daha sağlam?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A serisi hiçbir zaman en iyisi değildi. S serisi eskiden de en iyisiydi şimdi de en iyisi. A serisi her zaman orta ve giriş seviyelerinde cihazlara sahip oldu.

Şimdi bütçeniz müsaitse S21 FE veya A54 alabilirsiniz. S21 FE daha iyi, A54 de ortalamanın üstünde bir cihaz. Daha uygun fiyatlı bir cihaz isterseniz A34 de düşünebilirsiniz.
Nevzat019
Active Level 1
Galaxy A
O zaman millet A9 4 kameralı diye A serisi iyi diyorlardı ondan almıştım bende aslında Hiçde sorun yaşatmadı S serisi güzel ama s22 daha güzel çerçevesi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam 4 kameralı olması en iyisi olduğunu göstermez. Cihazın işlemcisi, ekran kalitesi, RAM türü ve boyutu, depolama teknolojisi, kamera sensörü vs. pek çok etmen var. Bakmayın konuşanlara. İnsanlar hâlâ megapiksel değeri yüksek olan her cihazın kamerasını iyi sanıyor. Zaten fiyatlarına bakarsanız durumu anlarsınız.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
A8 plus tek kamera di ama a9 tan daha iyi di
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eskiden en iyisi olan seri S ve Note serisiydi.
Şimdi de en iyisi olan seri S ve Z serisi.

A serisi değil.
0 Likes
Nevzat019
Active Level 1
Galaxy A
Z ler katlanıyor bence sıkıntılı gibiler
0 Likes
Nevzat019
Active Level 1
Galaxy A
Bir arkadaş S serisi güzel dedi Note leride sorayım dedim alınırmı
0 Likes