Original topic:

A73 OneUI 7

(Topic created on: 05-25-2025 10:14 AM)
396 Views
Cem35
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar selamlar. Ben normalde S25+ kullanıyorum. Fakat evde bir tane de A73 var. A serisine 3 yıl güncelleme mi yokaa 4 yıl güncelleme sözü mü verilmişti hatırlayamadım. Bir de android kaç ile çıktı hatırlamıyorum. A73 ün android 15 son güncellemesi mi olacak yoksa android 16 yı da alacak mı? Bir de android 15 haziranın sonu dolayısıyla gelir mi? 

24 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Haziranın sonuna kalmadan gelir gibi haziran ortaları.
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy A
Guncelmiyize gore 23 Haziran - 23 Temmuz yazmışlar. Haziran sonu temmuz başı gelir diye tahmin ediyorum.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Güncelmiyiz Samsung türkiyenin kolpa tarihlerinin bulunduğu bir site. Neredeyse hiç tutmuyor tarihler. Çoğu erken geliyor.
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy A
Iyi o zaman. Ben normalde bakmam guncelmiyize. S serisinde güncellemeler çok problem olmuyor. Araştırdığımda böyle bir siteye rastladım. Eğer dediğin gibiyle haziran ortalarında gelir o zaman.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Hayırlısı 😊
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam arada bir Samsungun "kendi sitesi" olan Samsung Newsrooma bakın isterseniz. Orada bir çok haber var. Arada güncellemeyle alakalıda haber paylaşıyorlar.
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy A
Tamam hocam. Aslında çok önemli değil ne zaman gelirse gelsin merak ettim. Asıl merak ettiğim A73 ün son güncellemesi android 15 mi olacağıydı ama bilgi edinemedim. Bir bakayım artık. Yapay zeka ile yapıştırılmış mesajlar alacağıma kendim bir bakıp araştırayım değil mi 😆
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
A73 4 yıl yazılım 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü verilmiş. Android 12den başlamış yani Android 16yı Alacak ve son yazılım güncellemesi olacak.
0 Likes
Cem35
Active Level 7
Galaxy A
Teşekkür ederim. Teknoloji kanallarından ben de bir araştırdım. Onlar da öyle yazmış. Sağolun 😊
0 Likes