Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
S24fe 2.el 5 aylık cihaz la takas yapılırmı a55 256 gb View Post
Merhaba arkadaşlar. Uygulama satın alma sürecinde, tanımlanan kuponları kullanamıyorum. Neden olduğunu veya nasıl kullanılabilir olduğunu bilen var... View Post
Yanlışlıkla güvenli modu açtım sonra kapattım ve duvar kağıtlarım silindi **bleep** sorun yok ama yeni duvar kağıdı koyduğumda aşırı saçma bir şekilde... View Post
Arkadaslar turkiyede satmayan bir markanin telefonunu sahibinden.com uzerinden almak mantikli mi? Siz olsaydiniz alir miydiniz? Fiyat 14500 k faturasi... View Post
Uygulama menü si yana kaydırma değilde yukarıdan asigiya kaydırma seçeneği nasıl yapabilyapabilirim View Post
Sayın Members üyeleri ne zaman alacağız bu güncellemeyi ? Q View Post
Merhaba ikili şarj standı hangi telefon ,-saat-kulaklık modelleri için geçerlidir ve kısaca nasıl kullanılır? View Post
Aklımda iPhone 13 var 33 bin tasarımı ve yazılımını beğendiğim için iPhone 13 geçmek istiyorum uygun fiyatlı diye birde 33 bin, iPhone 16e duyduğum... View Post
User | Likes Count |
---|---|
559 | |
514 | |
341 | |
284 |
User | Count |
---|---|
20 | |
19 | |
17 | |
15 | |