GTA Trilogy Definitive Edition mobile geliyor! Netflix üyelerine ücretsiz! Geliyor🔥 View Post
GTA Trilogy Definitive Edition mobile geliyor! Netflix üyelerine ücretsiz! Geliyor🔥 View Post
Good lock stabil değil silince telefon rahatlıyor resmen,Yaptığım ayarlar kendi kendine bozuluyordu sildim. Görevli arkadaşlara bilgi olsun. View Post
Güncellemeden sonra gelen mailler düşmüyor uygulamayı açtıktan sonra düşüyor bu problemi yaşayan var mı? View Post
Yaklaşık 4 yıldır kullandığımız Galaxy A50 telefonumuz dünden beri açılmıyor. Normal bir şekilde telefonu kullanırken kendiliğinden kapandı. Hiç bir... View Post
Sebebini merak ediyorum? View Post
Samsung A32 cihazım var ve bir anda ekran gitti. Telefon çalışıyor ama ekran siyah. Biri aradığında falan titriyor telefon. Yere falan düşmedi.... View Post
Ya şimdi bende a34 var arkadaşımda a54 var gözle görülür farkları nelerdir tam emin olamadım oyun performansına baktım a34 pubg mobile de akıcı... View Post
Sabah şarjım fuldu ama kullanmadığım halde şarjım 60 düşmüştü niye olabilir View Post
Samsung A137F android 14 hiçbir yerde çikmamiş Baska hangi cihazlar almadı güncellemeyi View Post
User | Likes Count |
---|---|
342 | |
276 | |
180 | |
170 | |
168 |
User | Count |
---|---|
50 | |
46 | |
31 | |