cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A72 sorun var

(Topic created on: 03-13-2022 10:03 AM)
440 Views
Furkan_S21Fe
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar

SAMSUNG'a doğrudan feedback yapılabilecek biryer bulamadım. Buradan yazıyorum sizlerden de benzer sıkıntıları yaşayan varsa diye.

Samsung A2 en son Android 12 güncellemesinden sonra, işletim sisteminde oluşan hatalar:

(NOT : Aynı sorunlar A52 kullanan arkadaşlarımda da mevcut)

1. Bazı telefon aramalarından sonra, ekran tamamen kilitleniyor ve ekran çift tıklama ile açılmıyor. Sadece güç tuşuna basınca, ekran KİLİT EKRANINI atlayarak doğrudan ana sayfayı açıyor. Bu hem güvenlik riskidir hem yazılım sorunudur.
  2.  
  3. Gesture ile navigasyon seçimi yapıldığında, bir çok geçiş aşırı şekilde takılarak/hatalı/glitchy şekilde çalışıyor. Telefonun genel çalışma akışını bozuyor. Ciddi bir işletim sistemi sorunudur. Bu sebeple sadece navigasyon düğmelerini kullanabiliyorum.
  4.  
  5. Ayarlar içinde varolan "saydamlığı azalt" seçeneği (menü veya dosyalarda arkadaki görüntünün görünmemesi) seçeneğini aktif hale getiriyorum ve tüm menüler mat olarak çalışıyor. Ancak telefon yeniden başlatıldığında bu işlev çalışmıyor. Ayarlara girdiğimde zaten açık olduğunu görüyorum. Tekrar kapa-aç yapmam gerekiyor. İşletim sistemi sorunudur, göz konforu için bu ayarları kullananlar için rahatsız edici.
  6.  

Samsung müşteri hizmetlerinin klasik"telefonu güncelleyin, telefonu resetleyin...vs" gibi basmakalıp cevaplarının dışında çözümü olanlar paylaşırsa sevinirim.

29 Comments
Furkan_S21Fe
Active Level 3
Galaxy A
Peki teşekkür ederim
0 Likes
OğuzA52
Active Level 9
Galaxy A
1. Sorun çok can sıkıcı diğerleri bende yok.
0 Likes
Furkan_S21Fe
Active Level 3
Galaxy A
Evet baya Bi can sıkıcı hem de telefonu duvara fitlatmama az kaldı of ya
0 Likes
volkanacv
Active Level 5
Galaxy A
Bende ilk açtığında titreme sorunu var kardeş a52 geçişlerde Bi tuhaf geliyor bana telefonun sendede var mı?
0 Likes
Furkan_S21Fe
Active Level 3
Galaxy A
Hem a72 de hem a52 de var baya sıkıntı yaratıyorlar
0 Likes
volkanacv
Active Level 5
Galaxy A
Yazılımsal hatada samsung xiaomiyi geçmiş gerçekten...
0 Likes
Furkan_S21Fe
Active Level 3
Galaxy A
Bence de
0 Likes
volkanacv
Active Level 5
Galaxy A
Benim ilk cihazım a32 ydi ekran kendi kendine hareket ediyordu değişim istedim bu a52 verdiler sifir kutusunu ben açtım bankada bu titreme sorunu var bune kardeşim bu cihazin fiyatı 6500 şimdi yazık bu paraları veren insanlara elden cikariyim desen yarı fiyatını veriyorlar yazık vallahi...
0 Likes
Furkan_S21Fe
Active Level 3
Galaxy A
Hem de çok yazık kardeş ben pişman olmak istemiyorum ama olacağım sanırım böyle giderse
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba anymomus,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

0 Likes