cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 Parmak izi kalibrasyon hatası

(Topic created on: 11-29-2023 08:08 PM)
293 Views
Emrewest
Active Level 2
Options
Galaxy A

Cihazı sıfırladıktan sonra parma izimi kaydedemiyorum . Cihazı yeniden sıfırladım, hard reset attım, verileri sildim yinede düzelmiyor. Nasıl kalibrasyon yapabilirim .

29 Comments
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Samaung müşteri hizmetlerini ara de ki cihazımda sırun var uzaktan bağlanma için arasınlar talep iletilsin orda da çözüm olmaz ise yazılımsaldır o zamanda resvise götürmen gerel
0 Likes
Emrewest
Active Level 2
Galaxy A
Diyorumki müşteri temsilcisine uzaktan destek istiyorum . Bana servisin konumunu gönderiyor. Evde pc olsa yazılım aticam yeniden olmadigi için yapamıyorum .
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Uygulmadan değil kardeş arayarak iletmwn gerek nasıl anlıyorsun doğru okusan hani
0 Likes
Emrewest
Active Level 2
Galaxy A
Evime en yakin samsung servisini aradim telefondaki temsilci bunu söyleyen zaten .
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
444 77 11 nolu çağrı öerkezinş ara uzaktan bağlantı de ben öyle yapıyorum mğaaitliğe göre arayıp sorunuma bakıyorlar
0 Likes
Emrewest
Active Level 2
Galaxy A
Yuz tanıma, kulaklık, usb bağlantısı çalışıyor. Tek parmak izi kalibrasyon hatası var .1701278050989_1701278050973_0.jpg
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Servise götürdün mü peki yada yetkisiz işlem gördümü
0 Likes
Emrewest
Active Level 2
Galaxy A
Çalıştığım için gidemedim servise daha 2 gün oldu böyle olalı. Cihaz hiç açılmadı daha .
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Servia daha detaylı bakar yazılımsal olabilir bende a54 var güncelledim android 14 e parmak izinde sorun olmadı diğer cihazlar güncelleme ertelndi
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

dostum herşeyi yapmışsın zaten uzaktan erişim erişimle düzelmez. servise gönder telefonunu onarım sağlanır 

0 Likes