- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Parmak izinde hata veriyor müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini söylüyor. Parmak izi koyamıyorum, yüz tanıma oluyor. Sıkıntı yok ama parmak izi yapamıyorum. Kalibrasyon hatası veriyor. Telefonumun ekranı değişti ve ekran değişimden sonra bu sorun başıma geldi
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2022 02:13 PM in
Galaxy ACihazınızda ekran değişimi yapılırken parmak izi sensörüne zarar verilmiş olabilme ihtimali var ama bu durumun yazılımsal hata olma ihtimali de var yazılımsal veya donanımsal hata olup olmadığını anlayabilmek için cihazı sıfırlamanız gerekiyor verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneriyorum cihazı bu durum yazılımsal hataysa sıfırlama ile çözülmesi gerekir Bu durum donanımsal hataysa sıfırlama işlemi ile çözülmez sanırım sıfırlama işlemini yaptıktan sonra
Sorununuz devam ederse garanti belgesi ile birlikte cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi öneriyorum servis hakkında bilgi öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayın 4447711
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2022 01:33 PM (Last edited 09-15-2022 01:34 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2022 01:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2022 01:46 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2022 01:49 PM (Last edited 09-15-2022 01:49 PM ) in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2022 02:13 PM in
Galaxy ACihazınızda ekran değişimi yapılırken parmak izi sensörüne zarar verilmiş olabilme ihtimali var ama bu durumun yazılımsal hata olma ihtimali de var yazılımsal veya donanımsal hata olup olmadığını anlayabilmek için cihazı sıfırlamanız gerekiyor verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneriyorum cihazı bu durum yazılımsal hataysa sıfırlama ile çözülmesi gerekir Bu durum donanımsal hataysa sıfırlama işlemi ile çözülmez sanırım sıfırlama işlemini yaptıktan sonra
Sorununuz devam ederse garanti belgesi ile birlikte cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi öneriyorum servis hakkında bilgi öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayın 4447711