cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonun parmak izi algilamiyor

(Topic created on: 09-15-2022 01:19 PM)
239 Views
taş
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Parmak izinde hata veriyor müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini söylüyor. Parmak izi koyamıyorum, yüz tanıma oluyor. Sıkıntı yok ama parmak izi yapamıyorum. Kalibrasyon hatası veriyor. Telefonumun ekranı değişti ve ekran değişimden sonra bu sorun başıma geldi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Cihazınızda ekran değişimi yapılırken parmak izi sensörüne zarar verilmiş olabilme ihtimali var ama bu durumun yazılımsal hata olma ihtimali de var yazılımsal veya donanımsal hata olup olmadığını anlayabilmek için cihazı sıfırlamanız gerekiyor verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneriyorum cihazı bu durum yazılımsal hataysa sıfırlama ile çözülmesi gerekir Bu durum donanımsal hataysa sıfırlama işlemi ile çözülmez sanırım sıfırlama işlemini yaptıktan sonra
Sorununuz devam ederse garanti belgesi ile birlikte cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi öneriyorum servis hakkında bilgi öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayın 4447711

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Parmak izi ekrandaysa sıfırlamanızı öneririm eğer olmazsa servise gönderin. Muhtemelen güvenlik nedeniyle parmak izi hata veriyordur.
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
Parmak izi sensörü bendede çalışmıyor ama acaba yazılım dan dolayımı bilmiyorum daha önce çalışıyor du gayet iyi ne olduysa gitti
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Donanımsal olma ihtimali yuksek sizinki bozulmuş olabilir.
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
Bilmiyorum ama olabilir de 250 TL değiştirme o kadar bu kadar da olmaz yani ne kadar pahalı ya bilgi için tsk
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Cihazınızda ekran değişimi yapılırken parmak izi sensörüne zarar verilmiş olabilme ihtimali var ama bu durumun yazılımsal hata olma ihtimali de var yazılımsal veya donanımsal hata olup olmadığını anlayabilmek için cihazı sıfırlamanız gerekiyor verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneriyorum cihazı bu durum yazılımsal hataysa sıfırlama ile çözülmesi gerekir Bu durum donanımsal hataysa sıfırlama işlemi ile çözülmez sanırım sıfırlama işlemini yaptıktan sonra
Sorununuz devam ederse garanti belgesi ile birlikte cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi öneriyorum servis hakkında bilgi öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayın 4447711
0 Likes