cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 güncelleme sonrası kamera tık sesi

(Topic created on: 01-19-2021 10:10 AM)
220 Views
sneXper67
Active Level 2
Options
Galaxy A

A70 telefonu 2 gün önce gincelleme yaptım, bugün  birşey fark ettim, Alt kısımda bulunan tuşlara bastığım da (geri menü ve ana sayfa)  kamera kısmından çok hafif bir şekilde tık diye ses duydum, sessiz ortam da fark ediliyor, siz de varmı böyle bir sorun.? Lütfen sessiz bir ortam da dinleyin, ve bar tuşlarına dokunun...

5 Comments
Seronicon
Active Level 4
Galaxy A
Bende de var aynı sorun, sebebini çözemedim ama ön kameradan geliyor ses.
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
on kamera daire içine alıyor çekim yapmadan önce yuvarlak daire çiziyor ses geliyor normal sanki alt tuşlarda duymadım o sesi
sneXper67
Active Level 2
Galaxy A
kamera açık olmasına gerek yok, kamera kapalı iken demeyin, normal menüde alt tuşlara basın sesi dinleyin...
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
bastım ses yok kamerayı açarken kaparken çit sesi var evet aldığım günden bugüne hep vardı kamerayı kapatırken de vardi bu ses kapatılmıyor sanırım ayarlarda yok fabrika hatası mi özellik mi tam bilgim yok ama alt tuşlarda bu ses yok isterseniz bir garantiye gönderin
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba sneXper67,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes