cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 güncelleme sonrası görüntülü arama kayboldu

(Topic created on: 04-23-2021 02:24 PM)
462 Views
ftmyzr
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung a70 telefonum yeni güncellemeden sonra mahvoldu

0görüntüleme
 13 dakika önce

Samsung A70 telefonuma son güncelleme geldikten sonra Samsung Telefon tercih sebebim olan görüntülü görüşme yapamıyorum ayrıca karşı tarafta beni görüntü arayamıyor. Müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen sorunum çözülmedi cihazımı defalarca sıfırladım sorun düzelmedi Temel özellikleri kullanılmaz hale getiren bu kadar kötü bir güncelleştirme olamaz. Kesinlikle yeni güncellemeyi yapmayın telefonunuzu mahvediyor. Müşteri hizmetleri Sorununuzu çözemiyor ve sizi telefonunuzu teknik servise yönlendiriyor. Sapa sağlam telefonum güncelleme sonrası mahvoldu

Galaxy A
Doğru diyorsun fakat uygulama üzerinden herkes yapamayabilir bu yüzden kafa karışıklığı olmaması için aramaları daha makul
Galaxy A
Doğru
Galaxy A
Buda ss

Screenshot_20210423-141611_Phone.jpg

Screenshot_20210423-141602_Call.jpg

Galaxy A
Hangi hattı kullanıyorsanız müşteri temsilcisini arayıp hattimin ayarlarının güncellemesini istiyorum talebini iletin yetkili kişi ayarları yapacak ve sizden telefon kapatmanizi 1 dakika sonra yeniden acmanizi isteyecek sonrasında zaten otomatik olarak gelmiş olacak bende A70 kullanıcısıyım böyle yaptım şuan sorunsuz kullanıyorum
Galaxy A
Ss

Screenshot_20210423-141611_Phone.jpg

Screenshot_20210423-141602_Call.jpg

ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy A
Android 11 ile şebeke içi görüntülü görüşmek için volte aramaların aktif olması lazım, operatörü arayıp servisi aktif hale getirdikten sonra volte aramayı açın ardından telefonu kapatıp açın
DkyaP
Active Level 6
Galaxy A
Bu arama sadece ayni operatorleri kullananlarda mi oluyor? Daha once hic kullanmamistim.
Galaxy A
A 70 ne zaman geldi android 11 ?
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
HAT İLE ALAKALI BU DURUM A70 KULLANIYORUM BENDEDE AYNI İDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADM ÇÖZFÜLER ŞUAN KONUŞABİLİYORM
Galaxy A
Aynen öyle bende bu şekilde yaptım ama herkes ezbere gidiyor nedense volteyi açın diye açık olsa dahi olmuyor hat ayarlarının yetkili kişiler tarafından düzenlenmesi lazım 👍