cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70 PUBG MOBILE

(Topic created on: 07-29-2020 09:33 PM)
516 Views
GALAXYA70tr
Active Level 4
Options
Galaxy A

Kasma ısınma sorunu ne zaman gidecek 40fps istediğim sadece AKICI 40 FPS  TELEFONUN FİYATI 3999TL fazla mi istiyorum sizce?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GALAXYA70tr,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yaşadığınız Pub G sorunu için, Game Launcher > ekranın sol üst köşesinde üç çizgi > Oyun Performansı >  Game Booster ayarlarından Oyun Performansı öğesine dokunarak Performansa odaklanır öğesini seçelim.

Ayrıca cihazın güç modunu optimize olarak ayarlanması gerekiyor. Ayarlar > Cihaz bakımı > Pil > Güç modu > Optimize öğesine dokunun.

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

5 Comments
alyx
Active Level 9
Galaxy A
PUBG üst seviye performans gerektiren bir oyun. Cihazınız düşük performans göstermesi makuldür. Hafızanız doluysa kasma ve donma yaşayabilirsiniz. Oyun Eklentileri uygulamasını indirip az da olsa fps degerlerinizi arttırabilirsiniz.
0 Likes
GALAXYA70tr
Active Level 4
Galaxy A
makul degildir bence ben bu telefona 4000 tl bosuna vermedim. oyun eklentileri vs vs hepsini biliyorum denedim samsung uzerine yapacağı bir guncelleme ile düzeltilebileceğini biliyorum
Galaxy A
cihazın işlemcisinin suruculeri herhalde android 10 ile verimli çalışmıyor.Ben çok iyi hatırlıyorum,önceki senenin yazı pubgyi yüksek ayarlarda stabil ve iyi fpsde oynuyordum.Artik akıcı grafiklerde bile sorunlu diye biliyorum.(Telefonda oyun oynamıyorum,oyun için ipad kullaniyorum.)Samsung un düzeltmesi lazım.
0 Likes
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
makuldür bencede.. a70 sonuçta ve üzerine bi çok model çıkmış.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GALAXYA70tr,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yaşadığınız Pub G sorunu için, Game Launcher > ekranın sol üst köşesinde üç çizgi > Oyun Performansı >  Game Booster ayarlarından Oyun Performansı öğesine dokunarak Performansa odaklanır öğesini seçelim.

Ayrıca cihazın güç modunu optimize olarak ayarlanması gerekiyor. Ayarlar > Cihaz bakımı > Pil > Güç modu > Optimize öğesine dokunun.

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD