cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 android 11 çökme

(Topic created on: 04-10-2021 09:22 AM)
570 Views
uuy
Active Level 6
Options
Galaxy A

Dün yaklaşık 8 kere instagram. 9 kere de pubg mobile çöktü hatası aldım.  Cihazi sifirlamama rağmen bu çökme sorunu hâla devam ediyor. Çözümü var mı ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba DiyarBerktaş,

Aynı durumu tekrar yaşamanız halinde, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bende A70 kullanıyorum ve buna benzer sorun yaşamadım sanırım senin cihaz da yazılımla ilgili sorun yaşıyorsunuz bulunduğunuz ildeki Samsung yetkili servisine götürün gerekli incelemeyi onlar yapıp daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir kolay gelsin yeniden yazılım atmalarını isteyin kolay gelsin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kardeş bi cihazı recovery moda alıp cıhazın onbellegını silme nizi öneririm
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
O işlem android 11 ile yapılmıyor artık deneyebilirsiniz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Nasıl yani yaaa Samsung her seyı kaldırdı artık bu ne
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung kaldırmadı android işletim sistemi android 11 ile kullanılmasını kısıtladı orayı bir netleştirmek gerek
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Niye ki?
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Ben o dediğin işlemi açılmayan cihazlar için öneriyordum artık ona da gerek kalmadı ufacık bir sorunda o şekilde sıfırlama önerilir olmuştu iyi oldu bence
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Birde teknik servis de yazılımı yeniden yükleme yaparken eskiden kalan yazılım kalıntıları da temizliyorlar bir önceki Android sürümle ilgili kalanları bu yüzden teknik servise götürmesi gerekiyor çökme sorunu yaşandığı zaman
0 Likes