- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-29-2020
11:37 PM
(Last edited
07-29-2020
11:38 PM
by
User0000006
) in
Merhabalar, yeni aldığım A51 cihazımda ciddi oranda optimizasyon sıkıntıları olduğunu düşünüyorum ve forumda kısa bir araştırma sonucu bu kanıya kesin olarak vardım. Kilit ekranında fotoğrafların parlaklığının garip şekilde artması, kilit ekranını kapatırken parlaklığın bir anda düşüp sonra kapanması, kilit ekranını açarken bazen kasıyor gibi gözükmesi, dosyalar kısmında bir fotoğraf veya dosya açarken ekran parlaklığının çok kısa süreliğine artıp eski haline geri dönmesi, uygulamardan ana ekrana geçerken bazen kasıyormuş gibi gözükmesi ve kullanılan açık uygulamaları kapatırken yine kasıyormuş gibi görünmesi ve Twitter'da kasma sorunu. Bu telefonu daha dün aldım ve 1 günde yaşadığım, gördüğüm optimizasyon problemleri bu şekilde. 6 gb ram ve Samsung Exynos 7 Series 9611'e sahip bir telefona yakışmayan bir optimizasyon. Bu telefonun bu özellikleriyle kasması imkansız. Sevgili Samsung, lütfen bu telefona optimizasyon getiriniz.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-30-2020 05:35 AM in
Galaxy AMerhaba GorkemRyz,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.
Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-30-2020 12:28 AM in
Galaxy AMalaesef kardeşim A51 çıktığından beri sorunlu idi ama sorunalrı baya çözdüler ama şuan gene Tahminice sorunların bazıları devam ediyor
Kardeşim Ekran parlaklığı için Adaptif parlaklık açıksa yapabilir birde
Kilit ekrann için yüz tanıma kullanıyorsa ekran parlaklığını artırabiliyor
Ama bu problemler yazılımsal olabilir en son 2 temmuz da teste girmiş ve ne geleceği testte belli değil ama umuarım sorunların düzelir
Yâda kardeşim Durumun incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine atayıp bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-30-2020 12:31 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-30-2020 02:31 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-30-2020 05:35 AM in
Galaxy AMerhaba GorkemRyz,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.
Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD