cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70 Güncelleme Politikası

(Topic created on: 02-28-2024 01:06 PM)
305 Views
depthlie
Active Level 6
Options
Galaxy A
bir telefon düşünün ki 2 yıldan beri güncelleme almıyor ios 18'i alacak telefonlarda iphone 11 bile varken samsung'un şu güncelleme politikasından dolayı bir daha asla samsung almayacağım. iphone 11 ile aynı yılda çıkan telefon 2 yıldır güncelleme almıyor ama iphone alıyor. az kaldı kurtulmama size de öneriyorum 

image

depthlie
Active Level 6
Galaxy A
hocam 2 tane düz güncelleme alan telefon mu olur? bak 2 tane, sonrasında güvenlik güncellemesi bile gelmedi. samsung apple'in yanından bile geçemez buna emin oldum
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Sitesinde guvenlik yamasi bitigi aciklqndi telefon listesinden cikardi yani
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
hocam bak anlayacağın şekilde söylüyorum. bu telefon sadece 2 kez güncelleme aldı. android 10 ve android 11. sonrasında güvenlik güncellemesi gelmedi bile.
YusufEmiRR
Active Level 5
Galaxy A
İsterse bir tane versin. Satın alırken bilinçli tüketici olun. S24 serisi de 7 yıl güncelleme alacak. Eskiden böyle bir politikaları yoktu. Bunu kamuoyu biliyordu. Güncelleme beklemek hata artık. Samsungun 3 ayrı serisi var. Apple ise tek seriye 4 cihaz. 3 ayrı seri için 7 yıl güncelleme sunmak imkansız.
0 Likes
haklisin
Active Level 9
Galaxy A
Rezillik.
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
bir daha asla samsung ile uzaktan yakından işim olmaz. apple'in gözünü seveyim ben. nimet gibi bir şey
haklisin
Active Level 9
Galaxy A
Samsung un her güncellemesi ayrı bi bug ve güncelleme vermemek için yemin etmiş gibi duruyor samsung. Iphone X kullanan arkadaşım var tek bir sorunu yok.
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
kanka zaten orası ayrı mesele sadece 2 tane güncelleme aldı telefon. android 10 ve 11, sorunlarla geldi o da sonrasında 2 yıldan beri güncelleme vs asla verilmiyor. 15 pro max alacağım şu elimdekini de çöpe direkt
haklisin
Active Level 9
Galaxy A
En iyi seçim.
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
burada samsung övenler var daha ona şaşırıyorum 2019'da çıkarttı adamlar iphone 11'i halen güncelleme alıyor