cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70 Güncelleme Politikası

(Topic created on: 02-28-2024 12:38 PM)
767 Views
depthlie
Active Level 6
Options
Galaxy A
bir telefon düşünün ki 2 yıldan beri güncelleme almıyor ios 18'i alacak telefonlarda iphone 11 bile varken samsung'un şu güncelleme politikasından dolayı bir daha asla samsung almayacağım. iphone 11 ile aynı yılda çıkan telefon 2 yıldır güncelleme almıyor ama iphone alıyor. az kaldı kurtulmama size de öneriyorum 

image

22 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A

Samsung iyice çıkarttı bu işin!

depthlie
Active Level 6
Galaxy A
bro harbiden rezil bir firma iphone tarafıda desin o telefonu 2019'da çıkarttık daha fazla güncelleme vermeyelim diye ama adamlar halen takır takır vermeye devam ediyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çok haklısınız güncelmiyiz.com android 14 6.0 one uı 29 şubat diyor bence 1 martta alırsınız diye düşünüyorum
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
a70 tarafına bir güncelleme gelmeyecek android 9 ile çıktı 11 aldı bitti. bari güvenlik güncellemesi gönderin onu da yapmıyorlar. iphone'a geçeceğim zaten işim olmaz samsungla
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Pardon hocam A72 ile karıştırdım ; güvenlik güncellemesi vermemeleri saçma!
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
kanka harbiden saldım artık, ne halleri varsa görsünler 2019'da aldım bu yıla kadar kullandım. 15 pro maxe geçeceğim. bir daha asla işim olmaz samsungla
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef guncelleme destegi biti
depthlie
Active Level 6
Galaxy A
iphone 11'la aynı yılda çıktı 11 halen almaya devam ediyor bu telefon 2 yıldır güncelleme almıyor
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Apple kendi isletim kulaniyor samsung googlenin kulaniyor o donrm ne sozlesme imzaladi ise onu vermek zorunda di yine ayni degisen olmadi ama 7 yil ana guncelleme alacak artik s24 birlikte s23 ve digerleri 4 buyuk