cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A7 2018 Şarj

(Topic created on: 01-17-2020 01:56 PM)
6060 Views
ErenA
Active Level 6
Options
Galaxy A
Bir kaç telefonla karşılaştırdığımda ekranın şarj kullanımı oldukça yüksek. Bu yüzden şarjım çok çabuk bitiyor. Ekranın kullandığı şarjı nasıl minium seviyeye indirebilirim ?

image

10 Comments
efeA20
Active Level 6
Galaxy A
benimkinde ekran 13saat 28 dk %76 diyor ama şarzım çok iyi dayanıyor bataryan eskimiş olabilir
0 Likes
efeA20
Active Level 6
Galaxy A
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
benim şarjım bir günü çıkarmıyor. Telefonu alalı da 1 yıl oluyor. 1. yılın sonunda garantiye vermeyi düşünüyorum.
0 Likes
berkayŞahin
Active Level 1
Galaxy A
efe34 dikkat edersen son tam şarjdan bu yana diyor. sen telefonu tam şarj etmeden çekmişsin. böylece ordaki veriler baştan başlamamış. zaten yüzdeleri toplarsan %100 ü geçtiğini göreceksin
0 Likes
berkayŞahin
Active Level 1
Galaxy A
seninki benimkinden daha iyi. bende s9+var. bataryadan memnun değilim. çözünürlüğü orta seviyede ve çoğu özelliği kapalı şekilde tutuyorum. yoksa ekran süresi 2.5 saat iken felan şarj bitiyor. yeni güncelleme ile düzeleceğine inanıyorum. yakın zamanda gelecektir
0 Likes
berkayŞahin
Active Level 1
Galaxy A
ancak yine de memnun değilsen canlı destekten aldığım yardımı aktarayım: android os ve android sistemi harcamaları normal gözüküyor. memnuniyetsizliğin varsa cihazın yedeğini alarak sıfırlama yapabilirsin.
bunun fayda sağlayabileceğini canlı destek bana demişti
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
Gece moduna alınca sanki bir yok daha iyi gidiyor gibi geliyor bana faydası olabilir
0 Likes
berkayŞahin
Active Level 1
Galaxy A
kesinlikle işe yarayacaktır. amoled ekranlarda siyah harici renkler ekstra güç harcatır. örneğin duvar kağıdını siyah tonlarda kullanman fayda sağlayacaktır
asiruhmesut
Beginner Level 2
Galaxy A
samsung almayın aldırmayın kardeşim aynı sorunları bende yaşıyorum:( ve güncelleme vermiyor samsung😤
0 Likes