- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-17-2020 01:44 PM in
Galaxy ASolved! Go to Solution.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2020 04:36 PM in
Galaxy AMerhaba ErenA,
Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgünüm.
Öncelikle cihazın kullanımı için; cihazı veya pili çok sıcak ya da çok soğuk koşullara maruz bıraktığınızda, kullanılabilir şarj azalabilir.
GPS, oyunlar veya İnternet gibi belirli özellikleri veya uygulamaları kullandığınızda pil tüketimi artacaktır.
Pil, sarf malzemesi olup kullanılabilir şarjı zamanla kısalacaktır.
Pil sağlık durumunuzu ve pil tüketim kontrolünü öncelikle aşağıda size sayacağım adımlar ile yapmanızı önerim.
- Samsung Members > Yardım Alın (Members Sağ Alt köşede bulunur) > İnteraktif Kontroller > Pil seçeneneklerine dokunalım
- Pil Durumu İyi veya Kötü bilgisi gelecektir. Hangi bilgi karşınıza çıktı? -İYİ-
- Gerekli işlemleri sağlayabilmek için menüden tekrar Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Pil Kullanımına giriş yapalım.
Bu noktadan sonra Android OS ve Android Sistemi kullanım oranı kaç yazmaktadır?
A ) %20 nin altında ise cihaz performanısınız kullandığınız uygulamalar kaynaklı çabuk tükeniyor.
B ) %20 nin üzerinde ise cihazda yazılımsal bir problem olma ihitmaline karşı yedeklerinizi aldıktan sonra sıfırlamanızı ve bir süre herhangi bir uygulama yüklemeden kullanmanızı öneririm
Eğer A seçeneği üzerinden ilerlemeniz gerekecek ise bazı uygulamalardan feragat etmeniz gerekebilir.
Eğer B seçeneği üzerinden ilerlemeniz gerekecek ise de ;
Bu durumda cihazınızın bilgilerini yedek aldıktan sonra uygulamanız gereken adımlar ; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarını Sıfırla'dır.
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve yedekleme > Samsung cloud > Bu telefonu yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Bilgisayar üzerinden Smart Switch programını kurmanız gerekir. Usb kablo ile telefonu bağladıktan sonra, yedekle bölümüne basarak yedekleme yapabilirsiniz.
Smart Switch Link; https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Tüm bu işlemlere rağmen sorun devam ediyor ise;
htt target=_blanktarget=_blankps://www.samsung.com/tr/support/service-center/ adresinden size en yakın Samsung Mobil Cihazlar Yetkili Servis Merkezi'ne,
htt target=_blanktarget=_blankp://livechat.support.samsung.com/customer_new/TR - canlı destek ekibimize,
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/ - uzaktan bağlantı ekibimize
ve 4447711 numaralı Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »