cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 whatsapp sohbet teması özelliği

(Topic created on: 03-15-2025 11:53 PM)
270 Views
iboacr
Active Level 4
Options
Galaxy A

Whatsapp sohbet teması özelliği a55 e neden güncelleme gelmedi. A35 e bu güncelleme geldi 

17 Comments
iboacr
Active Level 4
Galaxy A
Whatsapp sohbet teması özelliği gelmedi
0 Likes
iboacr
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Uygulamayı son sürümüne güncelleyin orada bulacaksınız sohbet temasını
iboacr
Active Level 4
Galaxy A
Inanmayacaksın ama WhatsApp'ı yeniden yükledim kurudum A55 için konuşuyorum yine o özellik gelmedi ama a35 ise bu özellik var Yani aynı segment telefon neden ayrım var anlamış değilim Ne **bleep** var yani arasında 35'e gelen WhatsApp sohbet teması özelliği 55'e gelmedi ki WhatsApp'ın her şeyi güncelle telefonun her şeyi güncel
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Baktım şimdi a55 te sohbet tema özelliği bulunuyor sizde neden yok anlayamadım cihazı yeniden başlatın isterseniz
0 Likes
Etsyo
Active Level 1
Galaxy A
A55 kullanıyorum ve neredeyse 1 ay olacak sohbet teması özelliği var bende. Belki daha öncesinde bile vardı da ben farkında değilim. Arkadaşım söylemese WhatsApp ayarlarına girip bakmazdım bile yani var mı diye, haberim bile yoktu öyle bir özellik olduğundan :) Size gelmemiş olması ilginç.
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Uzun süredir vardı evet
iboacr
Active Level 4
Galaxy A
Evet çok ilginç çok tuhaf çok saçma geliyor artık bana bak şu an aynı özellikteki telefon A55 nasıl gelmez bana ne var şu iki Yani iki model iki Neyin farkı var da a55'te bendekinde yok bu özellik çok ilginç üstü ilginç Pro hatta hahaha
0 Likes
HalilŞanlı
Active Level 6
Galaxy A
Aslında geldi ? Baya oluyor