cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazımda arama yapamıyorum! (Çözüldü.)

(Topic created on: 03-16-2025 12:39 AM)
253 Views
MuhammedA24
Active Level 6
Options
Galaxy A
 5 dk önce düzgünce arama yapabildiğim telefonda şuanda arama yapamıyorum. Birini aradığımda arama sonlandırıldı diyip kapanıyor. Sadece whatsapptan arayabiliyorum. (Yeniden başlattım ama düzelmedi.)

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Yuva arızalı veya geçici bir arızaya sebep olabilir. Tak çıkar işlemi yeniden başlatmaya göre daha etkili olacaktır. SIM genelde yazılımla değil direkt donanımla okunur. Muhtemelen bu yüzden böyle çözdünüz

View solution in context

Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Muhtemel tabi hocam. Ancak çok fazla yaşarsanız servise gönderin. Yuva ciddi bir arızaya sahip olabilir. Ancak araya aylar girdikten sonra yaşarsanız bir sorun yoktur arada böyle hatalar normaldir

View solution in context

14 Comments
S23YTS
Active Level 4
Galaxy A
Hat durumun ve şebeke durumun normal ise sistem uygulamalarından telefon uygulamasını önce zorla durdur sonra veriyi sil ve telefonu yeniden başlat.
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Veriyi sil dersem numaralar siliniyor mu? (Hat ve şebekede sıkıntı yok.)
0 Likes
S23YTS
Active Level 4
Galaxy A
Numaralar rehber uygulamasında olması lazım yinede google hesabına eşleştir
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Sim kartın yerini değiştirince düzeldi. Yinede teşekkür ederim yanıtınız için😊
S23YTS
Active Level 4
Galaxy A
Burayı1742075546259.jpg
0 Likes
S23YTS
Active Level 4
Galaxy A
Yani diğer imei ye geçmiş oldun. Acaba imei de bir durummu oldu bunu anlamak için tekrar ilk yuvaya takıp duruma bakmanı tavsiye ederim.
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Tekrar eski yuvaya taktım herhangi bi sorun olmadı. Neden az önce böyle oldu herhangi bi fikrim yok.
0 Likes
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Yuva arızalı veya geçici bir arızaya sebep olabilir. Tak çıkar işlemi yeniden başlatmaya göre daha etkili olacaktır. SIM genelde yazılımla değil direkt donanımla okunur. Muhtemelen bu yüzden böyle çözdünüz
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Peki ileride tekrar böyle bir durumla karşılaşır mıyım?