cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 vs a36

(Topic created on: 3 weeks ago)
250 Views
Mert14
Active Level 7
Options
Galaxy A

Ikisinde butcem yetiyo baska model onermeyin

Hangisini almak mantikli?
13 Comments
LilCutie
Active Level 10
Galaxy A
A55
Mert14
Active Level 7
Galaxy A
Ama birinde 45wat ve 6yil guncelleme destegi var kararsiz kaldim
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy A
Yeni çıkan seriler çok pahalı oluyor. A55 almak daha mantıklı olacaktır eski cihaz değil nasıl olsa daha fazla özellik kazanırsınız. Yazılım kısmını custom rom ile hallederim diyorsanız mantıklı
MAGNÉT
Active Level 6
Galaxy A
Zor bir tercih neredeyse hemen hemen aynı cihazlar Ama a36 daha yeni teknolojiye 45w hızlı şarja ve en önemlisi sd işlemciye sahip olması Daha uzun ömürlü exynos'a gore
Mert14
Active Level 7
Galaxy A
Kararsiz kaldim bende a36 daha hosuma gitti antutu puani olarak a55 onde napicam bilmiyorum
MAGNÉT
Active Level 6
Galaxy A
Daha uzun ömürlü cihaz istiyorsanız kesinlikle a36 alın sd işlemci Exynosa göre daha kalitelidir 1.2 sene sonra Exynos çöp kasma donma başlar
meydanoglu
Active Level 5
Galaxy A

A55 ile A36 arasında kamerada ve performansta a55 net olarak önde ayrıca a36da hdr10+ desteği göremedim ama a55te var amazon ve netflixte bir şeyler izleyen için çok daha iyi deneyim verecektir ekranı. Hızlı şarj 25 watt ile 45 watt sana 30dk katar katmaz ben kullanmıyorum bile telefon 1 günü görüyorsa hızlı şarjı kapatıyorum ve uyumadan şarja takıyorum bu şekilde batarya sağlığım korunuyor. 6 7 uıl güncelleme demişsinizde siz gerçekten a36 nın 6 7 yıl android güncellemesini kaldıracağına inanıyor musunuz hani kasmadan bozulmadan 5 yıllık bir güncelleme desteği en ideali senin yerinde olsam kıyas bile etmem bu 2 telefonu çünkü kamera ve işlemcide %20ye yakın önde hadi işlemci **bleep** etmiyor desen bile kamerada **bleep** atıyor ana ve geniş açıda

Mert14
Active Level 7
Galaxy A
A55 alicam tesekkurler
Serkan-S24FE-GS
Active Level 10
Galaxy A
A 36 45 wat şarj desteğiyle geliyor 6 yıl güncelleme alacak işlemci bazında A55 biraz önde sanki ama cok bir **bleep** yok senin için hızlı şarj ve güncelleme önemliyse A 36 tercih edebilir tabi CPU frekansı A 55 farkla önde önde tabi