cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 mi A36 mı

(Topic created on: 12 hours ago)
195 Views
emrhn06
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba yeni bir telefon almayı düşünüyorum bütçem bu iki telefona yetiyo fakat hangisi daha iyi karar veremedim bu telefonları kullananlar veya bilgi sahipleri deneyimlerini aktarırsa sevinirim.

25 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Ikiside hemen hemen aynı A36 daha güncel ve uzun süre güncelleme alır
0 Likes
PolatA55
Active Level 4
Galaxy A
Güncelleme mantığına göre cihaz satın alanları anlamıyorum yani 10 sene güncelleme desteği alsa ne olur ki ?? Güncelleme dediğiniz şey sanki telefonun yararına gibi algı yaratıyorsunuz. Samsung için güncelleme demek planlı şekilde cihazların performansını düşürmek demek şöyle foruma bir göz at bakalım güncelleme yapanların hepsi isyan ediyor hepsi şikayetçi çok ilginç bir yaklaşım gerçekten
Kazikate
Expert Level 2
Galaxy A
Güncelleme yaptıktan sonra şikayetçi olanlar genellikle güncellemeden hemen sonra yorum yapıyorlar. Ben hep yaptım hepte daha memnun kaldım büyük güncellemelerden.
Andaç
Active Level 3
Galaxy A
Alabiliyorsan 56 al.
yusufiprime35
Active Level 1
Galaxy A
A35 alabilirsin aynısı bendede var hem one ui 7 geldiğinde kullanırsın iyi olur
Galaxy A
A55 al geç😊
PolatA55
Active Level 4
Galaxy A
A55 önermem samsungun A serileri hepsi çöppp biraz daha bekleyip birikim yapıp S24FE al zaten S25FE çıkacağı zaman S24FE fiyatı da düşecek.
SekoBşqan
Active Level 3
Galaxy A
Kime Göre Neye Göre Böyle Konuşuyorsun Samsung Bir Platformu Burasi Ve A Serisi Gayet Güzel Bir Telefon Serisi Lütfen Böyle Konuşma Rica Ediyorum.
0 Likes
PolatA55
Active Level 4
Galaxy A
Kendi deneyimime göre konuşuyorum. Neyi konuşup konuşmayacağımı sana mı soracağım?? Sen memnun isen memnunsun o zaman bende sana aynı şeyi dayatayım. Kime göre neye göre A serisi güzel diyorsun?? A serileri hepsi çöppp okey ?
0 Likes