cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 mi A36 mı

(Topic created on: 05-20-2025 10:04 AM)
386 Views
emrhn06
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba yeni bir telefon almayı düşünüyorum bütçem bu iki telefona yetiyo fakat hangisi daha iyi karar veremedim bu telefonları kullananlar veya bilgi sahipleri deneyimlerini aktarırsa sevinirim.

SekoBşqan
Active Level 4
Galaxy A
Bende Kendi Deneyime Dayanarak Konuşuyorum A Serisi Gayet Güzel Performans Dayalı Bir Telefon Serisi UYGUNNNN FIYATAAA Gayet Güzel Başarılı Bir Cihaz Samsung A Serisi KENDII SINIFINDAA En İyi Cihazdır.
Sana Çektirmiş Belliki Nasıl Bir Performans Bekledin Bilmiyorum Ama İPhone Değil Sonuç Olarak Fazla Bir Şey Bekleme Dostum Okeyyy?
SekoBşqan
Active Level 4
Galaxy A
Dostum Aradaki Tek **bleep** Güncelleme Daha Fazla Alacak Telefon Ve Biraz Daha Kamera Çıkıntisi İle Guzelleştirilmiş A36 A55 Gayet Güzel Sana Tavsiyem A36 Al Güncelleme Olarak Süresi Uzun HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN ❤
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Güncelleme mantığına göre telefon satın alınmaz cihaz performansına göre telefon satın alınır. Mesela S21 güncelleme desteği çok az kaldı ama A55 den on kat daha iyi bir telefon A55 güncelleme desteği uzun süre devam edecek ama S21 den daha kötü bir telefon. Bırak S21i S10 plus bile bugün samsungun güncel A serilerinden daha iyi
0 Likes
SekoBşqan
Active Level 4
Galaxy A
Ada 2 Cihaz Arasında Kalmış **bleep** Cihaz Konuşuyorsun O Zaman Soruyu O Şekil Sora Bilirdi Güncelleme Telefonu Diri Ve Güvenilir Kılar Güncellemesi Uzun Telefon Ayakta Uzun Durar 2 Cihaz Arasında Kalmış Harici Bir Durumu Burda Konuşmaya Gerek Yok Bence Dostum A Ile S Serisi Tabiki Farklı Platformlar Tabiki S Serisi İyi Ama Herseyin Rafı Var A Kendi Sınıfının İyisi S Kendi Sınıfının Kolay Gelsin
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Tmm işte aynı fiyata A serilerinden daha iyi olan S21 alsın diyorum bende öneride bulunuyorum. Artık kendi tercihi neden aynı fiyata daha kötü performansa sahip A serisi alsın ki ?? Yol göstermeye çalışıyorum
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy A
Ikisine de bakılır kral. Güncelleme almazsa bir süre sonra uygulamalarda yavaş yavaş desteğini çeker. Bu yüzden güncelleme önemli.
UmutA55G
Active Level 1
Galaxy A
Kardeşim a56 al
UmutA55G
Active Level 1
Galaxy A
Fiyatları karşılaştır
0 Likes
Galaxy A
illa samsungsa A55 ama farklı marka dersen Honor 200 A56/55/36 hepsini tokatlar 🔥
0 Likes
Alickk
Expert Level 5
Galaxy A
Nerde tokatlıyor hızlı şarz falan orda tokatlıyor ama onun dışında bilemiyorum kamera diyorsan sensörleri aynı işlemcisi daha iyi olduğundan kamera olarak fotoğrafları daha iyi işler Honor 200 A55 rakibi bir cihaz A56'yı tokatlayamaz mümkün değil 🔥
0 Likes