cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A55 Hoparlör Sorunu

(Topic created on: 11-02-2024 02:19 PM)
151 Views
PolatA55
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar telefonuma çağrı geldiği zaman bazen ekran donuyor bazende çağrı geldiği zaman basıyorum cevaplıyorum ama gene ekran kitleniyor gelen aramayı açmama rağmen çağrıyı cevaplamıyor ekran kitleniyor. 

Ayrıca A55 hoparlöründe kesinlikle kronik bir sorun var cihazı hoparlöre alıyorum konuşuyorum karşı tarafa ses gitmiyor veya karşı tarafın sesi bana az geliyor. Sesi hoparlöre almadığım zaman da kesik kesik veya az ses geliyor. A55 hoparlörü kesinlikle arızalı. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba PolatA55,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Hoparlör bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
wolw74
Active Level 5
Galaxy A
Sizin telefonda sıkıntı olabilir. A55'in ilk çıktığında aldım ve hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Hoporlöründe ya da diğer şeylerde donma kasma olmuyor.
0 Likes
nodoshi
Active Level 5
Galaxy A
● En yakın Samsung Yetkili Servisi'ne başvurun.
PolatA55
Active Level 1
Galaxy A
Samsung yetkili servis mi ?? Aynen Samsung yetkili servisin de çok umrundaydı. Cihazı kontrol ettik birşey yok diyecekler yada cihazınızı sıfırlayın diyip geri gönderecekler.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Donanımsal bir sorun yoksa mantıken sıfırla derler. Bunun neyini beğenmiyorsunuz anlamadım
PolatA55
Active Level 1
Galaxy A
Hadi mantıkları biraz daha zorlayalım zeka küpü arkadaş.
Telefonu sıfırlamak benim aklıma gelmiyor dimi ?? Telefonu sıfırlamak için servise gideceğim ?? Hmm lan bu niye benim aklıma gelmedi ya doğru sıfırlamak nasıl aklıma gelmez. Vayy bee yazılımsal bir sorun olabilir mi mesela??
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Evet yazılımsal sorunlar için zaten telefonu sıfırlatırlar. Eğer işe yaramazsa bunu bildirir telefona yazılım yükletirsiniz. İşte mantık 😊🙏🏻
0 Likes
nodoshi
Active Level 5
Galaxy A
Önyargılı iseniz benim ve bu forumun yapabileceği birşey yok. Samsung Yetkili Servisi ile iletişime geçmeyecekseniz bu durumda bu soruna katlanmanız gerek.

İyi forumlar.
batuhans77
Active Level 6
Galaxy A
Evet bende ses sıkıntısı var sonuna açıyorum ama ses az geliyor
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba PolatA55,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Hoparlör bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes