cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 telefon kendi kendine kapanıyor.

(Topic created on: 04-13-2023 10:31 AM)
583 Views
Members_ievS7Ze
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

02 nisan 2023 de satın alınan A54 cep telefonunu 5 nisanda kullanmaya başladım. Kullanmaya başladığım 3. günü kendi kedine 6 kez kapandı . 10 nisan da İstanbul Bakırköy Samsung servisine götürdüm.Kontrol sonucu telefonda yazılım hatası olduğu söylendi. Telefona işlem yapıldı . Telefon sıfırlandı . Fakat telefon 12 nisan itibariyle yine kapanmaya başladı.Ve telefon aşırı derece de ısınıyor. Bu model telefonun benzer şikayetlerini de maalesef aldıktan sonra gördüm. Belli ki bu seri hatalı üretim. Acilen para iadesi yapılmasını önemle rica ediyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Members_ievS7Ze,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, aşağıdaki linkten çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz. 

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
GürkanS24FE
Expert Level 3
Galaxy A
Genellik yazılım atıldığı zaman düzelmesi lazım anakart ta sıkıntı olabilir tekrar servis e gönderin değişim talebinde bulunun
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Buradan sonuç alamazsın. Şikayetvar ya da THH ye başvur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Valla servise tekrar gidin demekki kronik sorunlu seri anlaşılan değişim talebinde bulunun veya para iadesi isteyin ben bile bu kadar düşünmedim sorun olucağını açıkçası🤔 Allah kurtarsın
yağmurla
Active Level 3
Galaxy A
Bir an önce kurtulmaya çalışın, geri verin 14 gün kuralı varmış gidin hemen.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Abi kronik sorunlu demekki a54 uğraşmaktansa iade ye gitmek daha iyi olucak
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen öyle ama iade alırlarsa iyi olur.Çünkü kronik sorunu olan farklı cihazlarda iadecalımı yapılmadıgına dair paylaşımlar oldu.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Genel bir sorun benziyor yeni gelicek yazılım güncellemesi ile düzelir .Yeni çıkan cihazlarda bu gibi sorunlar olabilir,normal bir durum
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Members_ievS7Ze,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, aşağıdaki linkten çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz. 

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes