cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 1 yaşında batarya kapasitesi

(Topic created on: 08-29-2024 01:09 AM)
640 Views
Deniz7
Active Level 6
Options
Galaxy A

Az önce forumda biri paylaşmıştı kendimiz batarya sağlığına bakabiliyormuşuz ben de denedim ve 1 yaşındaki telefonun batatya sağlığı 82 çıktı.

image

SavedBatteryAsoc batarya sağlığım 82
SavedBatteryMaxTemp bataryamın çıktığı maksimum derece 90 ??? (İmkansıza yakın bir şey olması lazım) 
 SavedBatteryMaxCurrent maximum batarya kapasitesi 5900 (telefondaki batarya 5000 mah) 
Savedbatteryusage batarya döngüsü bu da 307 

Bana hiç mantıklı ve doğru gelmedi teşefon 1 yaşında ve son 2 haftadır günde 2 kere şarj ediyorum onun dışında 1 kere şarj yetiyordu. Batarya korumam maximum seviyede açık telefonu yüzde 80 seviyesine kadar şarj ediyor ve kesiyor. Orijinal şarj aleti kullanıyorum ve buna rağmen batarya kapasitesi yüzde 82 ise normal mi bana mı garip geliyor??
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Orijinal olması tamamen koruyacağı anlama gelmiyor ki?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kısmen korur zaten ama burada yan sanayi adaptörlere yada en azından diğer markalara hep kötü diyoruz bende de yan sanayi var mesela cihaz bütün gün elimde demekki her yan sanayi de kötü değil
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Yan. Sanayi ile orijinal bir tutulmaz.

Yıllardır ip 11 orijinal kullanan arkadaşlarımın %80 90 arası 4 5 aylık çakma adaptör kablo kullanan kuzenimin %74
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O halde bu da şans işi Apple ın onay verdiği ürünlerde var piyasada
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Şans işi ben appleden örnek veriyorum samsung pili daha yavaş eksiltiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Modele göre değişiyor biraz Samsung da ama dediğin doğru
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Benim yeğenim iphone 11 kullanıyor ama pil sağlığı 83 dü
Deniz7
Active Level 6
Galaxy A
Telefonu gayet normal kullandım oyun bile oynamadım bu sekilde olması gercekten çok saçma
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Oyun oynamalık durum yok ki? Bataryalar güç alma ve verme (desarja) bağlı güçlerini kaybediyorlar

Garantiye verirsiniz en kötü kafaya takmalık durum yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Benim pil sağlığı hala 100 şaşırdım tolga ya bak buradan bakabilirsin https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/A54-5G-pil-sağlığı/td-p/16898986?src=ShareByUserCM