- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Maalesef samsung geçen sene çıkarttığı A53 modek telefonu yapamadı arkadaşlar. Telefon rezalet ötesi, nedenlerini sayayım. Telefonsa birinci sebep çok fazla ısınıyor olması. Şikayetvar sitelerine bakın her gün A53 ün ısınma sorunundan şiksyetçi olan kişiler var ve bende dahil şikayetçiyim. 2 telefon değiştirdim A53 le ikisinde de ısınıyor A53. Konuşurken ısınıyor, instagramda gezinirken ısınıyor, mobil veri açıkken daha çok ısınıyor, ve ön cam ile arka kısmı ısınıyor tek bir tarafta değil. Güneşin altında ekranın içi çok belli oluyor kamera lensleri parmak izi okuyucusu olsun, ekran 120hz ama hiç akıcı değil takıla takıla kayıyor rezalet ötesi yani.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 05:57 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 05:31 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 05:43 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 05:47 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 05:55 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 05:32 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 05:37 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 05:37 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 06:13 PM in
Galaxy ADostum bak seni çok iyi şekilde anlıyorum A53 sorunlarınıda gayet iyi biliyorum konuyu uzatmak istemiyorum kişisel herhangi bir şey söyleme gibi bir amacım yok.Bak gir profilime bende a53 bataryası hakkında bir ton konu açtım evet exynosdan dolayı sıkıntıları olan bir cihaz ama feci **bleep** atılacak bir cihaz değil yani evet ısınıyor farkındayım aktif olarak bende kullanıyorum bu sadece exynos ile alakalı ama ilerleyen yıllarda exynosun çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum kim bilir elindeki cihazı hangi sıkıntılarla aldın belki kim bilir ne kadar çalıştın almak için hepimiz diyoruz ya şunu alsaydım böyle yapsaydım paramın değeri gitti bu nedir vs vs ama bu kişisel olarak sonuçlanan bir şey hepimizin telefondan beklentisi farklı teknolojiden beklentisi farklı ama önce şunu bilelim bu cihazlar orta segment bir telefon bir telefon ısınıyor diye çöp değildir bu cihazları bu işlemcileri üretenler insanlar kusursuz varlıklar değil tek derdimiz bu olsun be dostum mesela ben vodafonedan tarifeye ek aldım bana bu telefon 15.600 e geldi o an acil ihtiyacım vardı ve almak zorundaydım bende sonuna kadar her özelliğini kullanmak istiyorum ama 10000-15000 tl dolar karşısında adam akıllı bir değeri yok dostum zaten ülkedeki vergilendirme vs derken fiyatlar böyle şişiyor yurtdışında insanlar bunu ekmek alır gibi alıyor ne yazıkki o duruma erişemedik eskiden 10000 tl ye 2-3 tane amiral gemisi alırdın çok eski yıllarda sosyolojik açıdan baktığımız zaman sadece biz değil bütün dünyada teknolojiye verilen değer feci arttı insanlar resmen cihazları tanrı gibi olsun istiyor en ufak sorun çıkarmasın bana yıllar yıllar boyu gitsin istiyor ama öyle bir dünya yok ne yazıkki sorun bulmak istedikten sonra s23 ultra iphone pro max 14 de dahi bulursun eskiden her sene bir amiral gemisi çıktığı zaman aralarında 4 kat farklar olurdu şimdi bak bakalım aralarında en fazla %30 **bleep** var.Eskiden bugüne android feci şekilde gelişti ios optimizasyonuna amiral gemileri yanaştı baya baya hemde farklar dahi atıyorlar.Herkes tutturmuş cihaz böyle cihaz şöyle genel olarak söylüyorum bir tane velet çıkıyor babasının çalışıp kazandığı para ile gidiyor telefon alıyor yok şurasında bu var yok şu sşöyle neymiş efendim pubg de neden 70 fps vermiyor 60 fps vermiyor tek dert bu mu ya insanlar bunlara önem vermek yerine biraz beyinlerine önem verselerdi beyinlerini geliştirmek için o kadar para harcasalardı emin ol ülkecek farklı yerdeydik dünya bile farklı yerdeydi emin ol tv-pc-telefon derken her sene teknoloji gelişiyor bu cihazlara verilen değer geliştirmeler harcanan zamanlar emin ol tıp alanında eğitim alanında yapılsa dünya çağ atlamıştı.Önemsiz şeyler dostum bunlar takılma bende farkındayım a53 ün durumundan.Kullanmana bak yeri gelicek görürsek o günleri belki ilerleyen yıllarda **bleep** eski telefonlar ne **bleep** gibiymiş dicez o günlerde gelicek emin ol.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2023 06:24 PM in
Galaxy A