cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 REZİLLİĞİ

(Topic created on: 06-26-2023 07:33 PM)
305 Views
ComradeS62
Active Level 6
Options
Galaxy A

13 dakika da 45 dereceye ulaşıyor aldığım maksimum FPS 20 oyun öyle bir donuyor kasıyor ki anlatamam telefon alev gibi 

En kısa sürede bu rezil A53 satıp kurtulacağım bir daha samsung mu aman aman 

Bekle beni Xioami 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ComradeS62,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Geri Bildirim Gönder > Hata Raporları > Telefon sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak '' Gönder '' butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bu oyuna hic isinmadim ben zaten cogu telefon katili gibi bilgisayarda oynayin
Vueennx
Active Level 7
Galaxy A
Aldığınız telefon günlük kullanım için oyun için bir cihaz değil ha hem normal kullanayım hem oyun oynayayım dersen s serisi samsung cihaz alabilirdin
HamzaA54
Expert Level 4
Galaxy A
A53 günlük kullanım için mi?
Vueennx
Active Level 7
Galaxy A
Sence Hiç ağır oyun oynamak için uygun bir cihaz mı
HamzaA54
Expert Level 4
Galaxy A
Bence gayet uygun orta-üst segment cihaz sonucta
0 Likes
sivhaba
Active Level 7
Galaxy A
Düşük bütçeyle ancak Xiaomi oyunlarda üzmez . O da güncellemede üzer.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ComradeS62,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Geri Bildirim Gönder > Hata Raporları > Telefon sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak '' Gönder '' butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes