İso: 50Speed: 10A53 telefonumda gündüz uzun pozlama yapamıyorum beyaz ekran oluyor sorun bende mi yoksa herkeste mi? Güncelleme ile düzeltilir mi? Gönderiyi Göster
İso: 50Speed: 10A53 telefonumda gündüz uzun pozlama yapamıyorum beyaz ekran oluyor sorun bende mi yoksa herkeste mi? Güncelleme ile düzeltilir mi? Gönderiyi Göster
Telefonu kılıfla kullandığım halde Arka kapakta çok sayıda çizikler oluştu kasasında ve ekranın da bir tane bile çizik yok ama Arka kapak nasıl böyle... Gönderiyi Göster
Güncelleme sonrada telefonun çaldığını ses çıkmıyor denedim biri aradığında telefon çalmıyor Gönderiyi Göster
Samsung A32 model telefona 12 güncellemesi gelmiş ekran kayıt ozelligi niye gelmedi bi karanlık mod gelmiş çok gerekliymiş gibi Gönderiyi Göster
Güncelleme iyileştirme amaçlı yapılır. İyi olan bir özelliği sıradanlaştırmak neden anlamıyorum. Gelen güncelleme sonrası menü tek plan bir renk... Gönderiyi Göster
Telefonumu yere düşürmememe rağmen, darbe almamasına rağmen telefonum hiçbir şekilde titremiyor. Arama yapılırken, mesaj alırken, hatta titreşim... Gönderiyi Göster
Android 12 güncellemesinden sonra telefonu sıfırladım ve temiz kurulum yaptım ancak otomatik parlaklık modundayken karanlıkta bile en yüksek... Gönderiyi Göster
Dün güncelleme geldi Galaxy Store'den merak edip uygulamayı açmayı denediğim de ise "Gereken Minumum Oyun Eklentileri Sürümü: 3.2.0" diye... Gönderiyi Göster
Ablamın telefonuna geçende android 12 güncellemesi geldi ve güncelleme sonrası cihazda kasma yaşadığını söyledi.özellikle sosyal medya uygulamalarında... Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
20 | |
15 | |
15 | |
14 | |
14 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
299 | |
288 | |
230 | |