cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 Kasa deformesi

(Topic created on: 10-16-2023 08:05 AM)
112 Views
MamoyaA53
Active Level 5
Options
Galaxy A

Bu a53 bir yılı dolmadı daha ama çok hızlı bir şekilde deforme olmuş. Daha önce birçok farkşı model telefonu yıllarca kullandım fakat bu samsung kadar hızlı telefon kasma ısınma kasa deformesi yaşayan bir cihaz görmedim.

3 Comments
Samsung80
Active Level 8
Galaxy A
Telefonların zamanla yavaşlaması ve performans kaybı bir yere kadar normal kabul edilir. Sıfır otomobil ile 100 bin km deki otomobil bir olmaz. O yüzden ortalama 3 yıl kadar kullanıp yenilemek mantıklı olur. Deformasyon ve malzeme kalitesi eksikliğine katılıyorum rekabetten dolayı ucuz materyal kullanımı arttı gerek iphone da gerek samsumg da tepe modellerde bile boya soyulması görülebiliyor. Özetle çok kafaya takacak bir şey yok en üst modelide alsanız sonuçta insan yapısı kusursuz olmuyor. Takın bir kılıf 3-4 yıl dolunca yenilersiniz. Sağlık olsun gerisi hallolur.
MamoyaA53
Active Level 5
Galaxy A
Evet dediğin doğru lakin 1 yılı bitmeden böyle olması çok kötü. Telefonu zaten kılıfsız kullanmadım.
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A535gghhh,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes