cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 Instagram Sorunu

(Topic created on: 08-06-2023 01:25 AM)
394 Views
ygtknca
Active Level 8
Options
Galaxy A

Daha önce Instagramda kasma sorunu vardı şimdide story sorunu başladı storylere girdiğimde ekrana bir kere dokununca story geçemiyorum direk öyle kalıyor anca kaydırarak geçebiliyorum ama aynı kişinin attığı fazlacs storyleri görüntüleyemiyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ygtknca,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
pancu00
Active Level 5
Galaxy A
Batarya aynı şekilde dillere destan
0 Likes
sabırS22
Active Level 9
Galaxy A
knk instagramın önbelleğini temizle belki işe yarar instagram kullanmadığım için neyin iyi geleceğini bilmiyorum
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ygtknca,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes