cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 instagram

(Topic created on: 08-13-2023 02:27 PM)
360 Views
Superkene
Active Level 3
Options
Galaxy A

Samsung a53 cihazım son 2 güncellemeden sonra instagramda storyler ve keşfetteki reels videolar kasmaya başladı kardeşimin 10 yıllık m20sinde kasmıyo benim 4 aylık telefonumda kasıyor odinle sıfırdan yazılım yükledim düzelmedi wipe menüden format attım sıfırladım düzelmedi ayıp oluyor birde bir önceki sürümede dönemiyorum engel koymuşsunuz ömer a72 isimli kullanıcı yorum atmasın samsungun botu herhalde instagram lite kullanacakmışım kendi kullansın liteyı samsungu bu sorunu düzeltmezse her yerde rezil edeceğim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Superkene,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Benim a53 de yok öyle sorunlar baya akıcı çalışıyor 120hz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
genel bir sorun ve güncelleme ile düzeltilmesi gerekiyor.
Superkene
Active Level 3
Galaxy A
Değiil mi hocam yukarıda yorum atanlar bot heralde yoksa a53 kullanan herkes şikayetçi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
sade a53 değil orta ve üst segment cihazların çoğu sorun oluşturdu.
Superkene
Active Level 3
Galaxy A
Hayret samsungun acilen bunu düzeltmesi lazım kendileri görmüyor mu bunu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
sorun görmemeleri değil,tabiki görüyorşar ve binlerce şikayet var ama instagram ve samsumg markasının ortak birimlerinin çözmek için emir alması gerekiyor.
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Superkene,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​