cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Mesaj Uygulaması Hakkında

(Topic created on: 08-06-2023 12:29 AM)
295 Views
İbrahim-A34-5G
Active Level 5
Options
Galaxy A

Samsung mesajlar uygulamasını kullanınca mesaj geldiğinde ekran uyanıyor farklı uygulamardan bildirim geldiğinde uyanmıyor ben istiyorum ki mesajlar uygulamasına mesaj geldiği zaman uyanmasın sırf bu yüzden Google mesajlar uygulamasını kullanıyorum ona mesaj gelince ekran uyanmıyor varmıdır çözümü?

Niye ekranın uyanmasını istemiyorsun diyorsanız cebimde iken gelince telefonun ekranı açıldığı için ekrana bacağıma dokunduk sıra şifre yerine geliyor birkaç defa yanlış giriliyor yada saate tıklıyor hava durumunu açıyor vb.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Kvk42,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
busra98
Active Level 3
Galaxy A
Bildirim ayarlarından bildirim açılır pencere stili kısmını bi kurcala ordan ayarlayabiliyosun diye biliyorum
Galaxy A
Yok olmuyor sizdede durum aynı mı deneyebilir misiniz?
busra98
Active Level 3
Galaxy A
Evet ben de denedim şimdi yinede uyanıyormuş ekran
Galaxy A
Uyanmasını istemiyorum bunun için bi çözümü bulursanız burayada yazabilir misiniz?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildirim paneline bildirim yazıp aratın ve çıkan secenekleri düzenleyin.Ayrıca durum çubugunuda düzenleyin.Screenshot_20230806_071701_Finder.jpgScreenshot_20230806_071723_Samsung Members.jpg1691295503146_1691295503137_0.jpg
Galaxy A
Reis tam anlamadım hangi ayarı kapatacam yada hangi ayarı açacam
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Kvk42,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes