cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52s

(Topic created on: 12-18-2023 09:13 PM)
713 Views
orkunemir
Active Level 7
Options
Galaxy A

image

Arkadaşlar SAMSUNG temsilciler son iki aydır sürekli telefonlarım da resimlerim çöküyor bilgisi olanlardan yardım bekliyorum bu nasıl telefonlar sa hiç bir şeyini tam kullanamaz duruma geldik acil yardım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba.
Sorun kullandığınız Samsung telefonunuzun kendi fotoğraf görüntüleme uygulamasından değil, Google Fotoğraflar uygulamasının yazılımı ile alakalı, uygulamanın en son güncellemesini yükleyin eğer yine devam ederse, daha önceki sorunsuz olarak kullandığınız versiyonunu yükleyerek tekrar deneyin lütfen.

View solution in context

28 Comments
Solution
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba.
Sorun kullandığınız Samsung telefonunuzun kendi fotoğraf görüntüleme uygulamasından değil, Google Fotoğraflar uygulamasının yazılımı ile alakalı, uygulamanın en son güncellemesini yükleyin eğer yine devam ederse, daha önceki sorunsuz olarak kullandığınız versiyonunu yükleyerek tekrar deneyin lütfen.
orkunemir
Active Level 7
Galaxy A
Şimdi kontrol eder cvp veririm teşekkür ederim
0 Likes
orkunemir
Active Level 7
Galaxy A
Hem galeri ve fotograf uygulamasında güncellenecek birşey bulamadım bu güncelleme başka yerden yapılmıyorsa yada ben tam anlamadım galiba
0 Likes
Galaxy A
Fotoğraflar uygulamasının verilerini silip cihazı yeniden başlat
orkunemir
Active Level 7
Galaxy A
Ozaman fotograf uygulamasında ki resimler tamamen gitmezmi
0 Likes
Galaxy A
Hayır gitmez Zaten galeride var galeriye bağlı değil mi
orkunemir
Active Level 7
Galaxy A
Galeriye bağlı evet ama galeride olmayıp fotoğrafta olan da var azda olsa
0 Likes
Galaxy A
Yedekleme yapmadın mı yapmadıysan yedekle
orkunemir
Active Level 7
Galaxy A
Google adresimde yedekli olması yetiyormu ve yetiyorsa fotograftakiler de bazıları görünmüyor eğer bunuda yanlış biliyorsam 58 yaşındayım hatam varsa bir zahmet yardım edermisin
0 Likes