cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 5G TEST SÜRÜMLERİ GELİŞME

(Topic created on: 12-18-2023 06:45 PM)
625 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

ASLINDA GELİŞMEMİ BİLMİYORUM AMA BU GÜN İKİ KEZ CHECKFIRM DEN BİLDİRİM GELDİ. DURUM ŞU ŞEKİLDE;

image

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Değişen birsey yok teste devam maelsef 🤔
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Garibanlar yazık bari arada umut verelim diyorlardır. O yüzden bu test yazılımları.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
İnşallah s24 tanıtılmadan verirler bu gidişle öyle gibi görünüyor umarım yeni gelen ceo bu duruma da bir el atar
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bilmiyorum gelen gidenin yerini aratır derler ama hadi hayırlısı
alper55
Active Level 4
Galaxy A
Nerde android 14 eeey samsung 
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Gelecek Tabikide, maalesef Gecikti ama Daha optimize bir Güncelleme için beklemek lazım. A54 erken geldi ama A34 bekledi s22 de aynı şekilde.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Npc misin kardeş? Bu dediklerine sen bile inanmadın. Bence yalanı ve kendimizi kandırmayı bırakalım. Aynı güncelleme aynı telefon aynı yazılım değişen bir şey yok. Başka ülkelerde mevcut. Neden bizde gecikti? Yazılımcı olarak bana sistemlerin ülkelere göre optimizasyonu olduğunu söyleyemezsin. CSC değiştirip Türkçe Android 14 kullananlara ne demeli?
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
( Hepsini oku istersen ) Npc değilim de sanırsam pek birşey bilmiyorsunuz. Benim sanki Samsung'u sonuna kadar desteklediğimi nerden çıkardınız bir, İkinci ise Ülkelere özel olarak güncelleme dağıtıldığını eğer bu şekilde olmazsa Kargaşa ve sıkıntılar olduğunu biliyorsunuzdur muhtemelen. Üç evet herkes haklı geç geldi eyw s22 de A34'de A73'de gereğinden fazla geç oldu, Samsung ilk defa bu kadar sorun yaşadı bir güncelleme dağıtırken. Diğer Bir telefonla diğer telefonu siz aynı mı tutuyorsunuz sözde yazılım geliştiriyorsunuz. Mediatek ve Exynos aynımı sizce yada snapdragon, Bunlar aynıysa tün Androidle aynı zamanda alsın güncellemeleri olup biter Android 14'ü bazı markalar daha güncellemeyle ilgili beta sürümüne başlamadı. Samsung'un Exynos'lu işlemcileri bir kıyak geçti olarak düşünüyorum bende, bu da kendi işlemcilerin teşviktir zaten S23 fe ile S24 ailesine bakmak yeterli bunun için. Altı benim sadece demek istediğim bu güncellemelerde sorun çıkıyor ve Chekfrim üzerinden ve güncelmiyizden belli oluyor. Bu sorunla boşuna çıkmıyor yani yalan söylüyor diyorsun sanırsam Samsung ve yetkililerine. Değişik, bunun dışında dediğim bir diğer şey ise Samsung'un güncelleme dağıtması her zaman en az hata ile sunmaya çalışır. Yedi ( Ben demiyorum samsun mükemmel, yıllar önce de Samsung kullanıyorumdu, bu güncelleme geçikmesi hoş değil ama sabırlı olmak gerekiyor. Hakkını aramak ayrı sabırlı olmak ayrı demek bir sorun var ve çözülmeye çalışıyor. Yinede doğru Samsung özellikle Türkiye fazla ilgisiz maalesef. Anladıysan Npc ne demek biliyorsundur. Açıkladım sıralı şekilde. Yeterlidir bence. (! Ha ayrıca söyleyeyim, s22 One Ui 6 alınca daha stabil ve daha iyi bir Pil performansı veriyor Önceden yükleyen çoğu kişi de bunun kanıtıdır. A54 kullanıyorum One Ui 6 da daha stabil bir telefona sahip oldum Pil performansı daha iyi oldu daha akıcı bir işletim sistemi oldu 5.1'e göre.) ( Csc kullananlarda Yine Samsung'un eseri birşey diyemem o konuda dediğim gibi fazla gecikti zaten.) Bakalım güncelleme gelince nasıl tepki vereceksiniz merak ediyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Android 14 güncelleme bizi unutmuş Samsung TR ekibine buradan büyük alkışlarla tebrik ediyoruz...👏👏👏