cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52s vs A54

(Topic created on: 04-04-2023 09:38 PM)
753 Views
Enthusiasticman
Active Level 1
Options
Galaxy A
Herkese selamlar!
Başlıkta da belirttiğim gibi bu iki cihazdan(A52s vsA54) hangisinin alınması daha akıllıca olur.
A52s almak istiyorum SD 778G işlemci olduğu ve Exynos'a çok önyargım olduğu için ama A52s artık eskimeye başladı. Bunun yanında A54 A17'ye kadar güncelleme alacak olması beni ona da yöneltiyor. 
Herkes 5000mAh diyor ama 4500mAh olan A52s ile bir f a r k olmayacak çünkü Exynos daha çok şarj tükettiğini düşünüyorum. 
Telefonda oyun oynamayacağım.Sadece yoğun sosyal medya ve Youtube izliyor olacağım.
Birçok A52s ve A54 karşılaştırması izledim. Oyunlarda A52s biraz daha iyi,diğer herşeyde A54 biraz daha önce ama sonuç olarak aralarında gözle görülür f a r k yok.
Hangisini almalıyım?
Artıları ve eksileriyletarafsız olarak hangi cihazı önerirsiniz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Ben şu 2 cihaz arsında A54 öneririm çünkü A52s e göre özellik alma şansı yüksek (işlemci herşey değil )

Şahsi kendi fikrimde A54 e 11.900 tl vermek yerinede üstüne 2k koyup S21Fe alırım daha uzun ömürlü olur en azında S Serisi olur , tam S Serisi değil ama yinede çok özelliği alır az kısıtlanır

A Serisi halen gelişemedi
Örneğin kamerada A50, A51, A52, A52s, A53 ve A54 halen aynı, geniş açıya geçerken halen eski teknoloji görmek üzüyor (A54 te bekliyordum açıkçası )

Samsung sesimizi duy 4 yıldır aynı teknoloji kullanılması A serisine biraz daha önem verin

View solution in context

20 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A34'e de bakmanı tavsiye ederim.
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Ben şu 2 cihaz arsında A54 öneririm çünkü A52s e göre özellik alma şansı yüksek (işlemci herşey değil )

Şahsi kendi fikrimde A54 e 11.900 tl vermek yerinede üstüne 2k koyup S21Fe alırım daha uzun ömürlü olur en azında S Serisi olur , tam S Serisi değil ama yinede çok özelliği alır az kısıtlanır

A Serisi halen gelişemedi
Örneğin kamerada A50, A51, A52, A52s, A53 ve A54 halen aynı, geniş açıya geçerken halen eski teknoloji görmek üzüyor (A54 te bekliyordum açıkçası )

Samsung sesimizi duy 4 yıldır aynı teknoloji kullanılması A serisine biraz daha önem verin
Galaxy A
Verdiğiniz bilgiler ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim ne demek, şimdiden alıcağın cihazın hayırlısı olsun 😊
Galaxy A
Bu arada s21 fe 4 büyük güncelleme alacak mı? O da önemli benim için.
Öyleyse bütçe artırmaya çalışacağım.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
4 büyük güncelleme alıcak ama
Lansman sürümü normalde 11 ile çıktı ama bizim ülkemiz ve diğer ülkelerde Android 12 ile çıktı

Yani Android 11 ile çıktı sayarsa Android 15 son güncellemesi
Android 12 ile sayarsa Android 16 son güncellemesi olur

Yani biraz değişik durum var Android 11 ile çıktı 2 hafta içinde Android 12 geldi ve piyasaya direk Android 12 ile çıktı bazı ülkelerde
Galaxy A
Resmî sitede çıkışı A12 sürümü yazıyor. O zaman A16 son güncellemesi olacak diyebilir miyiz?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Emin olamıyorum onda kardeşim, şimdi seni yanlış yönlendirmek istemem ben yukarıda durumu güzelce açıkladım karar senindir 😊
Galaxy A
Gayet güzel açıkladınız,çok teşekkür ederim bu güzel yardımınız için.