cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A52 için Yeni One ui 7 Rom test sonucu

(Topic created on: 05-15-2025 09:37 PM)
563 Views
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Galaxy A52'imde S23 fe cihazından alınma One ui 7 romu vardı. Ancak şu anda A54 romuna geçirdim ve cihaz tam anlamı ile, Uçuyor. Şu anda bir s serisi kadar hızlı çalışıyor.

Uygulamalar tak diye açılıyor arayüzde donma yok denecek kadar az ve hiçbir şekilde biryerlerden kısılma yada özellik kapatılmadı.

Samsung Bu cihaza güncellemeyi vermedi ama UI6 dan daha hızlı çalışıyor. Hız ise çok bariz şekilde arttı.

Burada. A54 kullanıcılarını söyliyelim A54 ile A52 arasında işlemci gücü olarak 1.5 kat **bleep** var ama ona rağmen cihaz yine uçuyor. Sizde bir kasma meydana geleceğini sanmıyorum. Ayrıca bende yapay zeka özellikleride var. Önceden varmıydı bilmiyorum ama Awasome Intellegence altındaki tğm AI özellikleri var Galaxy Emchamce X çalışıyor.

Şimdilik böyle, sorunuz varsa cevaplayayım

image

image

28 Comments
Galaxy A
A54 ve A55 için yapay zeka yok A56 daki özellikler ile aynı özellikler var neredeyse

Ne gibi özellikler var peki?
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Sadece şunlar var galiba Awasome intellegence bu oluyor tam anlamadım1747334537487.jpg
Galaxy A
Evet o oluyor
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy A
One yi 7 ile mi geldi bunlar
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Galiba Şu anda direkt release sürüminü kurdum A54'ün geldi
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Hayır awesome intelligence yüz ifadesi değiştirme internette sesli oku auto trim vb galaxy ai var sende
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Tam bilmiyorum Bu özellikler A54'e gelecekmi romu yapan sonradan eklemiş de olabilir
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Gelmeyecek sonradan eklenmiş
Galaxy A
Benm tel a35 bende rom atmak istiyorum nasıl yaparım