cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52

(Topic created on: 04-01-2022 10:03 PM)
623 Views
YağmurS20FE
Active Level 8
Options
Galaxy A

Bir hafta önce Samsung a52 telefonu aldım. Sonradan **bleep** ettim arka kapak kısmında esneme var hafif basınca çıt sesi çıkarıyor tam oturmamış, ses açma düğmelerinin yanında da açılma var. Bunun yanında arama yapınca bazen sesin karşıya gitmiyor ve aşırı ısınıyor yeni telefonun ilk haftadan böyle sorunlar çıkarması beni şaşırtıyor. Bugün garantiye yollayacağım inşallah sorun giderilir yoksa iade talebi isteyeceğim. Gerekirse de şikayette bulunacağım.

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Maalesef ürünün üretiminde sorun var

View solution in context

Solution
Galaxy A
Size teşhir (outlet) telefon satmış olabilirler yada 2. el iade olmuş garantili telefon da olabilir Fabrikasıyon hatası da mümkün Sonuna kadar hakkınızı arayın

View solution in context

Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
0 Likes
Solution
Galaxy A
Dediğim gibi teşhirse kutusundan çıkarıp standa koyarlar ve gelen geçen inceler Sonra tekrar kutusuna koyup satarlar Tabi bu esnada telefonun dış etkenlerden etkilenmesi mümkün kullanım, darbe, düşme vs. gibi sebeplerden O yüzden dikkatli olmak gerek Aldığınız yerle de görüşün

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Garanti dahilinde belki işlem yapılabilir ama cihazda genel bir sorun var diye biliyorum A52 de

14 iş gününde iade hakkınız vardır koşulsuz şartsız(jelatin çıkarılmadıysa)

View solution in context

11 Comments
Solution
Galaxy A
Maalesef ürünün üretiminde sorun var
Solution
Galaxy A
Size teşhir (outlet) telefon satmış olabilirler yada 2. el iade olmuş garantili telefon da olabilir Fabrikasıyon hatası da mümkün Sonuna kadar hakkınızı arayın
YağmurS20FE
Active Level 8
Galaxy A
Sıfır olarak almıştım fakat home dügmesine bastığımda çok gıcırtılı bir ses geliyor
Solution
Galaxy A
Dediğim gibi teşhirse kutusundan çıkarıp standa koyarlar ve gelen geçen inceler Sonra tekrar kutusuna koyup satarlar Tabi bu esnada telefonun dış etkenlerden etkilenmesi mümkün kullanım, darbe, düşme vs. gibi sebeplerden O yüzden dikkatli olmak gerek Aldığınız yerle de görüşün
Galaxy A
Dm bakar mısın😂🌹🍃
YağmurS20FE
Active Level 8
Galaxy A
Tamamdır
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Garanti dahilinde belki işlem yapılabilir ama cihazda genel bir sorun var diye biliyorum A52 de

14 iş gününde iade hakkınız vardır koşulsuz şartsız(jelatin çıkarılmadıysa)
YağmurS20FE
Active Level 8
Galaxy A
Jelatin daha çıkarmadım, iade edecem. Fakat bir telefon önerir misiniz?