Original topic:

A52 Vulkan İle detaylı pil Sonucu

(Topic created on: 05-03-2025 10:27 PM)
420 Views
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Ortalama 2 saat sonrası sonuç: Mobil veri ile yüksek ışıkta film izlendi. Bu değerlere bakarsak ort. 10 saat ekran süresi gösteriyor ama onu tam olarak yarın tam şarjı bitirerek deneyeceğim. Cihazın bazı özellikleri de şunlar:

•4 Yıllık sıfır batarya
•4500MAH batarya
•Custom rom

Sizce değerler nasıl?

image

12 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy A
10 saat mükemmel bir süre bana göre.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Pil koruması açık mı kullanıyorsunuz? 10 saat ekran süresi inanılmaz bir süre. Umarım o süreyi deneyinizde alırsınız.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Hem vulkanın etkisi var hemde bugün bir sürü servis kapattım onun etkisi olabilir. İşletim sisteminde maalesefki çok fazla gereksiz şey var hepsini silince bir baktım 60 sistem uygulaması silmişim😅
kahraman06
Active Level 7
Galaxy A
Linki tekrar ozelden atarmisiniz ve sildiniz uugulamalar neler cunki sarj konusunda gercekten memnun degilim
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Bu linkte detaylı anlatıyor vulkanın nasıl kapatıldığı hakkında. Ancak kaldırdığım uygulamalar fazla olduğu için adb aracılıyla .bat dosyası ile tek tık ile uyguladım ve dosyadan hangi uygulamanın silindiği tam belli olmuyor. Yani işlemi uyguladıktan sonra benim işime yaramayan ancak sizin işine yarayabilecek çok fazla uygulama vardır muhtemelen o yüzden kendinize göre uygulamaları seçmeniz daha sağlıklı olur. Sistem uygulamalarını silmek için UAD_GUI kullanabilirsiniz youtube üzerinde "Android Delete system apps with adb" yazarsanız detaylı anlatan videolar olacaktır 😊

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Modlar-Vulkan-konusunu-silmişler-Başka-ne-işe-yararlar-...
kahraman06
Active Level 7
Galaxy A
Bu vulkani niye ben yapamiyorum anlatacak biri yokmu
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
kahraman06
Active Level 7
Galaxy A
Cihaz u7 ugrastim biraz yapamadim sizde oldumu gercekten artisi varmi
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran sürem normal kullanımda 6.5 saat civarında iken şu anda 10 saatten fazla gösteriyor. Bende daha bugün aktifleştirdim ancak baya hissettiriyor😊