Dkdkdj View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
📢 Samsung Galaxy A34 için One UI 7 Güncellemesi Hakkında Önemli Duyuru!🚨 Beklenen an yaklaşıyor!Samsung Türkiye tarafından... View Post
Samsungun Mediatek ile işbirliği işe yaramış gibi gözüküyor, F15 Hindistan modeli bugün OneUI 7 aldı, A34 ve diğer modellerinde bu hafta alacağı... View Post
Samsung a53 kullanıyorum. One ui 7 güncellemesinden sonra ilk birkaç gün herşey normaldi. Fakat biraz zaman geçtikten somra cihazımın acayip bir... View Post
Ben A24 kullanıyorum, yan tuşta parmak izi var, sürekli kirlendiği için mecbur şifreyle açıyorum. Pamrak izi nadiren açıyor. Ekran üstü parmak izi... View Post
Merhaba, Son güncelleme gelmeden önce güvenli klasörümün içindeki banka uygulamalarım nfc nin içerisinde güvenli klasör işaretli şekilde görünüyordu... View Post
Tahminleri Alalım Gençler View Post
Kilit ekranında saatin boyutunu büyüttüm biraz, sonra beğenmedim eski haline getireyim diyorum ama tam eski boyutunda olmuyor nasıl düzeltebilirim... View Post
Dye8 bugünde teste girdi Sorun çıkmadıysa (**bleep**) bugün hayırlısıyla gelicek View Post
2,5 saat members kullanmışım, 3dk google kullanmışım, hemen hemen aynı şarjı yemişler. Bu nasıl mümkün olabiliyor? View Post
User | Likes Count |
---|---|
2333 | |
1072 | |
885 | |
793 | |
737 |
User | Count |
---|---|
77 | |
29 | |
21 | |