cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52 Ocak Yaması

(Topic created on: 02-08-2022 05:10 PM)
382 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

İğrenç olmuş, çok acele edilmiş. Ekran kaydı alırken telefon kasıyor( ekran kaydına yansımıyor ). Bataryam çöpe döndü (33'den bu yana maksimum güç tasarrufu açık, 60hz, bluetooth ve konum kapalı). 

image

7 Comments
parlaklapina
Active Level 5
Galaxy A
Ocak yaması, hata / düzeltme eki içeren bir güncelleme değil " S " takılı zaten, sadece güvenlik güncellemesi gönderildi. Şubat Eki ile süreci tekrar konuşmak gerekecek. ( A525FXXS4BVA2 )
selamya
Active Level 4
Galaxy A
Bi düzeltme şahsen istemezdim telefon sorunsuzdu ocak yamasına kadar android 12 ile:/
0 Likes
mehemyet
Active Level 6
Galaxy A
Ben A32 kullanıyorum ve 33 şarjla akşama kadar idare edebiliyorum umarım güncelleme ile benimde başıma gelmez ve umarım yaşadığınız durum en kısa zamanda giderilir
selamya
Active Level 4
Galaxy A
Bende 9 buçuk saat alıyorfum ocak yamasına kadar
0 Likes
westworld
Active Level 5
Galaxy A
12 ile birlikte pil tuketimim bariz artti benim de
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende de artmıştı 9 buçuk alıyodum 12 ile 11de en fazla 7 buçuk 8 falandı sms ocak yaması baya azaldı
0 Likes
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba uygara52falan,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes