cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A52 Android Başlatılıyor Sorunu

(Topic created on: 10-08-2021 11:47 PM)
172 Views
usta55
Active Level 7
Options
Galaxy A

Cihazımda Her açtığımda Android Başlatılıyor diye bir yazı geliyor ve daha sonra menüleri görüyorum bu sorun elimdeki iki cihazda da var ikisi de a52 ikisine de formatlayıp temiz kurulum yaptım brini kullanıyorum diğeri ise formatlanmış fakat daha tam olarak kurulmuş değil Şunu **bleep** ettim kurmamış olan cihazda daha Güncellemeleri yapmadan önce böyle bir yazı çıkmıyordu bazı güncellemeli telefon yaptıktan sonra çıkmaya başladı diğer telefonum kullandığım telefon  onda sürekli var sorun nasıl çözülür merak ediyorum formatla  olacak bir işe benzemiyor

3 Comments
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Eğer telefona ekran kılıfı koyduysan durum normaldır bendede bu tür sorun mevcut.
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran kılıfı ile Android başlatılıyor.. yazısının alakası ne verda 😳 😂😂😂😂😂😂
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba rustu,

İncelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes