- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
A52 Telefonumda her açtığımda anroid başlatılşıyor yazısı çıkıyordu telefonu formatladım internete bağlamadan kurdum hiç bir şey yüklemedim açtım kapattım sorun yok bunu iki tane telefonda deniyorum bilginize ikiside A52 Fakat ekran şifresi girdikten sonra açıp kapattığımda android başlatılıyor sorunu yine geldi canlı destekle yazıştım sorunu anlattım komset gereği normalmiş formatlatın düzelir falan hikayeler mi 9 t ve farklı bir çok android kullanan markada neden yok diyorum cevap yok müşteri hizmetlerini aradım aynı şekilde anlattım kullandığım farklı cihazlarda bu sorunun olmadığını söyledim müşteri temsilcisi benim telefonumdada oluyor dedi bende sizin telde sorunlu ozaman dedim sorunun çözümü adına hiç bir çalışma yok
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 01:44 PM (Last edited 10-10-2021 01:45 PM ) in
Galaxy ADurumun incelenebilmesi için cihazın sorun anında videosunu çekip yetkililere sorunu iletebilirsiniz hata raporu üzerinden
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
İki adet A52 var elimde ikisinide fabrika ayarlarına çevirdim şifre parmak izi girmedim açtım kapattım sorun çıkmadı her iki cihazında ikisinde de parmak izi şifresi tanımladaıktan sonra telefonları her yeniden başlattığımda android başlatılıyor uyarısı çıkmaya başladı bunun için birilerine bağlanmaya gerek yok sorunu açık olarak tespit ettim 2 cihaza parmak izi şifresi tanımlandıktan sonra bu sorun çıkıyor yazılımsal bir sorun olduğu kanatindeyim yetkililer buna göre önlem alıp güncellemeyle bu sorunu giderebilirler kanatindeyim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 01:42 PM in
Galaxy ATelefona ekran kilidi koyduğunuz zaman tamamen kapatınca ve açınca Android başlatılıyor yazısı normaldir .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 01:43 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 01:49 PM in
Galaxy Ayazılımsal olduğunu düşünüyorum donanılsal olsa iki farklı cihazda test ettim ikisininde donanım sıkıntısı yoktur her halde
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 01:52 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 01:47 PM in
Galaxy Aya arkadaş bilmeden yorum yapıyorsunuz başka cihazlarda neden çıkmıyor en son mi 9T KULLANDIM ONDA NİYE YOK YAZILIMSAL BİR SORUN BU BENCE BUĞ nedir ondan herhalde
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 01:52 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 01:54 PM (Last edited 10-10-2021 01:56 PM ) in
Galaxy Akabalık deyil benim durumum kardeşim sadece bilinçli yorum yapılması taraftarıyım çünkü burası insanlara yardımcı olmak için onun içinde insanları yanlış yönlendirmemek gerek kendinde tespit etmişsin bak ne güzel kilit koyunca oluyor işte bu yazılımsal bir hatadan kaynaklanıyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2021 02:00 PM in
Galaxy A