cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android başlatılıyor sorunu ve SAMSUNG Komedi içerir

(Topic created on: 10-10-2021 02:42 PM)
3802 Views
usta55
Active Level 7
Options
Galaxy A

A52 Telefonumda her açtığımda anroid başlatılşıyor yazısı çıkıyordu  telefonu formatladım internete bağlamadan kurdum hiç bir şey yüklemedim açtım kapattım sorun yok bunu iki tane telefonda deniyorum bilginize ikiside A52  Fakat ekran şifresi girdikten sonra açıp kapattığımda android başlatılıyor sorunu yine geldi  canlı destekle yazıştım sorunu anlattım  komset gereği normalmiş formatlatın düzelir falan hikayeler   mi 9 t ve farklı bir çok android kullanan markada neden yok diyorum cevap yok  müşteri hizmetlerini aradım aynı şekilde anlattım kullandığım farklı cihazlarda bu sorunun olmadığını söyledim  müşteri temsilcisi benim telefonumdada oluyor dedi bende sizin telde sorunlu ozaman dedim  sorunun çözümü adına hiç bir çalışma yok

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Durumun incelenebilmesi için cihazın sorun anında videosunu çekip yetkililere sorunu iletebilirsiniz hata raporu üzerinden

View solution in context

24 Comments
usta55
Active Level 7
Galaxy A

İki adet A52 var elimde ikisinide fabrika ayarlarına çevirdim  şifre parmak izi girmedim açtım kapattım   sorun çıkmadı her iki cihazında ikisinde de parmak izi şifresi tanımladaıktan sonra telefonları her yeniden başlattığımda android başlatılıyor uyarısı çıkmaya başladı  bunun için birilerine bağlanmaya gerek yok sorunu açık olarak tespit ettim 2 cihaza parmak izi şifresi tanımlandıktan sonra bu sorun çıkıyor yazılımsal bir sorun olduğu kanatindeyim yetkililer buna göre önlem alıp güncellemeyle bu sorunu giderebilirler kanatindeyim

Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba,
Telefona ekran kilidi koyduğunuz zaman tamamen kapatınca ve açınca Android başlatılıyor yazısı normaldir .
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Yalnız yazılımsal ya da donanımsal bir hata var. Bi hata raporu gönderiniz.
usta55
Active Level 7
Galaxy A

yazılımsal olduğunu düşünüyorum donanılsal olsa iki farklı cihazda test ettim ikisininde donanım sıkıntısı yoktur her halde

Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Sadece Samsung larda bir diye biliyorum.
usta55
Active Level 7
Galaxy A

ya arkadaş bilmeden yorum yapıyorsunuz başka cihazlarda neden çıkmıyor  en son mi 9T KULLANDIM ONDA NİYE YOK  YAZILIMSAL BİR SORUN BU BENCE BUĞ nedir ondan herhalde

Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Yaw ilk önce sakin olun kaba olmayın. Bu sorun sadece smasunglarda var diye biliyorum benim tabletimde de bu sorun var ve kilit koymasığım zaman bu sorun olmuyor.
usta55
Active Level 7
Galaxy A

kabalık deyil benim durumum kardeşim sadece bilinçli yorum yapılması taraftarıyım çünkü burası insanlara yardımcı olmak için onun içinde insanları yanlış yönlendirmemek gerek kendinde tespit etmişsin bak ne güzel kilit koyunca oluyor işte bu yazılımsal bir hatadan kaynaklanıyor

Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen. Yazılımsal bir hata var. ma Samsung bu sorunları düzeltmemek için ısrarcı.