cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 GÜNCELLEME

(Topic created on: 06-27-2021 02:39 PM)
400 Views
smsng51
Active Level 4
Options
Galaxy A

Galaxy A51 e neden güncelleme gelmiyor? Şarjım hızlı bitmeye başladı ya da ben günlük olarak sık kullanmaya başladım bilemiyorum. Ancak telefonun güncellemeye ihtiyacı var. Bariz belli. Ne zaman geleceğini biliyorsanız lütfen belirtir misiniz?👉👈

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba smsng51,

Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Pil durumu için Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > İnteraktif kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.

• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.

• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.

• Gereksiz uygulamaları kapatın.

• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.

• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.

• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.

• Arka ışık süresini azaltın.

• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A51lere adamdır deniyor ama seninki sorunlu çıkmış galiba Android 11 çok şarja odaklı değilmiş gibime geldi ama tabii her cihaza da aynı nitelikte gelecek değil ya sonuçta. İnşallah sorunsuz gelir sabredin 🙃
smsng51
Active Level 4
Galaxy A
Telefon esasen çok güzel. Biraz hızlı gidiyor 2-3 gündür. Şarjını 30 a düşürüp takacağım bugün. Bir süre kullanımımı sınırlayacağım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen dene bakalım inşallah sorunun çözülür 🙃
0 Likes
smsng51
Active Level 4
Galaxy A
İnşallah 🥺
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ağlama beni de ağlatacaksın 😥
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Cihaz 3 ayda 1 güncelleme almaktadır en geç ağustos ayında yeni güncelleme gelecek umarım şarj sorunu düzeltir çünkü benim de A51 cihazım var ve benimkininde şarjı hızlı bitiyor mlsf
smsng51
Active Level 4
Galaxy A
Önceden 7 buçuk saat ekransüresi alabiliyordum. Son 3 gündür falan düştü
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba smsng51,

Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Pil durumu için Samsung Members uygulaması içerisinden " Yardım alın > İnteraktif kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.

• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.

• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.

• Gereksiz uygulamaları kapatın.

• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.

• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.

• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.

• Arka ışık süresini azaltın.

• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes