- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-04-2022
03:51 PM
(Last edited
04-04-2022
03:54 PM
by
Yeşilırmak
) in
Arkadaşlar merhaba bi kaç aydır a50 kullanıyorum telefonu ikinci el aldim ve kullanan kişi hiç yazılım güncellemesi yapmamıştı ben yaptım ve yaptığım andan itibaren telefonun medya sesi gitti videolar hızlı hızlı ilerlemeye başladı formatladim kaç defa arada kendi kendine düzeliyor sonra tekrar gidiyor aramalarda ne karşıya ses gidiyor ne ben ses duyabiliyorum android11 güncellemesini yaptıktan sonrada bir şey değişmedi geçen senelerde aynı problemi yaşayan kişiler olmuş şuan a50 kullanıp bu sorunu yaşayan var mı ya da çözen bilgi verirseniz sevinirim yarın teknik servise de götürücem
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2022 08:22 PM in
Galaxy AMerhaba neslihann1,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2022 07:55 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2022 07:59 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2022 08:22 PM in
Galaxy AMerhaba neslihann1,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD