cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 performans sorunu

(Topic created on: 08-26-2020 07:13 PM)
557 Views
erciyestrzm16
Active Level 2
Options
Galaxy A

A51 tanıtıldıktan sonra A50'de ciddi sorunlar başladı. Özellikle kısmi donma, gelen çağrılara cevap verildiğinde ekran  sensör sorunları. Cihazımı **bleep** şarj etmiyorum, buna rağmen şarj süresinin uzaması ve şarjın eski durumuna göre daha çabuk azalması. Güvenlik açısından şüphelerim var. Ayrıca galaxy store galaxy essentials samsung electronics uygulamalarının iyi optimize edilmemesi cihazda uygulamaların durdurulması hatası vermesi. Ben bu durumlardan müzdaribim. Daha 1 sene evvel çıkan cihazda bu kadar optimizasyon(yazılım bozukluğu) bozukluğunun olmasını @Samsung Electronics yakıştıramadım. @SAMSUNG ELECTRONİCS.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba erciyestrzm16,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Sizlerden gelen bu geri bildirimleri, her zaman  ilgili birimlere iletiyoruz. Yaşadığınız sorunların düzeltilmesi için özveri ve gayret içerisinde elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Sorunları incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

11 Comments
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
A51 de daha çok sorun olması Peki ikiside bir işe yaramamış demek ki
8994150em
Active Level 2
Galaxy A

Yenisini al telefonun

SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
alcam alcam sen merak etme
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Şöyle söyleyeyim samsung sadece telefon çıkartabilecek bir firma parayı nasıl daha iyi kazanırım kafasında
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
A50 modelinin 1 üst modeli çok bir farkı olmayan A51 modeli yapılıyor ve pahalı bir şekilde satılıyor A70 A71 gibi vb.
erciyestrzm16
Active Level 2
Galaxy A

Aynen öyle zaten A50 ile A70 arasında zaten çok fazla farkk yokken A51 A71 ne Bu yıldan sonra güncellemeleri bitirir samsung.

0 Likes
faruk6535
Active Level 8
Galaxy A
aynen kardeşim vallahi A51 çıktı A50 çöktü bende aynı hızlı şarj alıyor ama hızlı boşalıyor önce çok kullandığım halde iki gün zor bitiriyordum şimdi işe günde iki defa şarja takmak zorunda kalıyorum öncede çok baya çok kullandığım günümü rahatlıkta çıkarıyordu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öncelikle kardesim yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzüldüğümü bilmenizi ister yardımcı olamaya çalışacağım

A50 Agustos 2020 guncellemesi geldi yapmamış olabilirsiniz

Ayarlar > Güncelleme > İndir ve yukle

Veya guncelleme yaptın fakat yine durum ayni o zaman bir kereye mahsus Hard Reset atmanı oneriyorum

Telefonun güç tuşuna basıp telefonu kapat tamamen > sonra ses açma ve güç tuşuna 7 saniye basılı tut > Recovery Mode de listeden "wipe data factory reset" gelip ( ses acma kapama tuşlarıyla, güç tuşuyla seçin) sonra ayni anlattığım şekilde yes e basin sonra listenin ilk basinda bulunan "Rebot system now" basarak telefonu acin

umarım faydali olmuştur. yorumumu onaylamayı unutmayın tekrardan iyi aksamlar kardesim
Ahmet098
Active Level 4
Galaxy A
yav bırakın artık şöyle güzel kibar konuşmayı aynı samsung moderatoru gibi konuşmayı normal söyleyin anlicaklar yok üzgünüm yok bilmem ne