- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-26-2020
07:13 PM
(Last edited
08-26-2020
07:17 PM
by
User0000005
) in
A51 tanıtıldıktan sonra A50'de ciddi sorunlar başladı. Özellikle kısmi donma, gelen çağrılara cevap verildiğinde ekran sensör sorunları. Cihazımı **bleep** şarj etmiyorum, buna rağmen şarj süresinin uzaması ve şarjın eski durumuna göre daha çabuk azalması. Güvenlik açısından şüphelerim var. Ayrıca galaxy store galaxy essentials samsung electronics uygulamalarının iyi optimize edilmemesi cihazda uygulamaların durdurulması hatası vermesi. Ben bu durumlardan müzdaribim. Daha 1 sene evvel çıkan cihazda bu kadar optimizasyon(yazılım bozukluğu) bozukluğunun olmasını @Samsung Electronics yakıştıramadım. @SAMSUNG ELECTRONİCS.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-27-2020 01:45 AM in
Galaxy AMerhaba erciyestrzm16,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Sizlerden gelen bu geri bildirimleri, her zaman ilgili birimlere iletiyoruz. Yaşadığınız sorunların düzeltilmesi için özveri ve gayret içerisinde elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.
Sorunları incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020 07:20 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020 07:27 PM in
Galaxy AYenisini al telefonun
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020 08:46 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020 07:22 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020 07:22 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020
07:31 PM
(Last edited
08-26-2020
07:48 PM
by
User0000005
) in
Aynen öyle zaten A50 ile A70 arasında zaten çok fazla farkk yokken A51 A71 ne Bu yıldan sonra güncellemeleri bitirir samsung.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020 08:42 PM (Last edited 08-26-2020 08:43 PM ) in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020 09:06 PM in
Galaxy AA50 Agustos 2020 guncellemesi geldi yapmamış olabilirsiniz
Ayarlar > Güncelleme > İndir ve yukle
Veya guncelleme yaptın fakat yine durum ayni o zaman bir kereye mahsus Hard Reset atmanı oneriyorum
Telefonun güç tuşuna basıp telefonu kapat tamamen > sonra ses açma ve güç tuşuna 7 saniye basılı tut > Recovery Mode de listeden "wipe data factory reset" gelip ( ses acma kapama tuşlarıyla, güç tuşuyla seçin) sonra ayni anlattığım şekilde yes e basin sonra listenin ilk basinda bulunan "Rebot system now" basarak telefonu acin
umarım faydali olmuştur. yorumumu onaylamayı unutmayın tekrardan iyi aksamlar kardesim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-26-2020 09:54 PM in
Galaxy A