cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

google smart locke

(Topic created on: 08-26-2020 06:17 PM)
3988 Views
jan222
Active Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaslar bu nedir ya google smart locke ile instagrama kaydedilen sifreyi silemiyorum google degil bak onu siliyorum yardim edin nasil silerim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şifreler için Google Smart kilidini devre dışı bırakın
Devre dışı bırakmak için, telefonunuzun Ayarlar> Google’a gidin ve profilinizi seçin. Tamamlandığında aşağı kaydırın ve Parolalar için Akıllı Kilitle üzerine dokunun.
Bu mini özellik, tüm uygulamalarınızın giriş bilgilerini ve şifrelerini saklamaktan sorumludur.yapmanız gereken alttaki Artı işaretine dokunmak ve listeden Instagram’ı seçmektir.

View solution in context

12 Comments
jan222
Active Level 2
Galaxy A
nasil anlatsam google smart lock ile kaydedilen şifre diyor sevmediğim birinin ismi cikiyor rahatsiz oluyorum instagrama girince o hesap cikiyor anlayadim sadece o yaziyor google smart locke ile kaydedilen şifre alttada yukaridakilerden hicbiri yaziyor tikliyorum gidiyor umarim anlatabildim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
https://passwords.google.com/

bu adrese giderek orada sifre degistirme silme otomatik doldurulmuş bilgileri silebilirsin smart lock yönetiminden
0 Likes
jan222
Active Level 2
Galaxy A
google otomotik doldurma değil google smart locke galaxy a10 kullanirum
0 Likes
jan222
Active Level 2
Galaxy A
peki vatsaptan atılan seslere nereden ulasabiliriz hallettim sayilir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
dosya yonetici ile dahili depolama. whatsap media.whatsapaudio klasörde
aldığın ve gönderdiğin sesler orda
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
klasörü goremiyor isen dosya yoneticisi programinin ayarlara girip gizli dosyaları goster seçeneğini aktif et
jan222
Active Level 2
Galaxy A
tesekkur ederimde vatsap yaptim ama verdiginiz adreste zaten kayitli sifre yok sildim yani sildiğim halde yine cikiyor insta uygulamasi
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şifreler için Google Smart kilidini devre dışı bırakın
Devre dışı bırakmak için, telefonunuzun Ayarlar> Google’a gidin ve profilinizi seçin. Tamamlandığında aşağı kaydırın ve Parolalar için Akıllı Kilitle üzerine dokunun.
Bu mini özellik, tüm uygulamalarınızın giriş bilgilerini ve şifrelerini saklamaktan sorumludur.yapmanız gereken alttaki Artı işaretine dokunmak ve listeden Instagram’ı seçmektir.
jan222
Active Level 2
Galaxy A
peki resimleri silmeden nasil telefonu sıfırlarım allah ne yapmasin bu telefonu bi tirlu gitmedi ne lock mus bu
0 Likes