cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 Parmak İzi

(Topic created on: 04-03-2020 11:55 AM)
248 Views
MuhammetCan
Active Level 7
Options
Galaxy A

Mart Güncellemesinden Sonra Parmak İzinde Büyük İyileştirme Olmuş Tekte Acıyor 

Yani Bende Böyle 

Genel Olarak A50 Cihazini Kullananlar Sizde Gelişme Var Mı ? 

Şu Oyunlarda Takilma Kasma Sorununu Ve Şarzı Düzeltseler On Numara Olacak 
16 Comments
DevranS20FE
Active Level 7
Galaxy A
a50 nin parmak izi sensörü kamera ile okuma sensörü var yani parmak izinin altında kamera var yani pek fazla hızlı okumaz yani bazen acmayabilir kilidi...mesela s10 serisinde ultrasonic parmak izi sensörü var ve mukemmel bi sensör her koşulda acıyor yani keske samsung a50 dede ultrasonic sensör kullansaydı ama kullansaydi fiyat bayağı bi yüksek olurdu...bende a50 kullaniyorum parmak izi iyi diyebiliriz...
MuhammetCan
Active Level 7
Galaxy A
inşallah android 10 la her şey düzelir
0 Likes
DevranS20FE
Active Level 7
Galaxy A
İNŞALLAH
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
optik sensörler daha iyidir
DevranS20FE
Active Level 7
Galaxy A
optik sensör 2d tarama yaparken ultrasonik sensör 3d tarama yapar yani ultrasonik sensör daha guvenlidir...internettede optik sensörü kandırmayla ilgili bi video var izlemeni tavsiye ederim.......
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
kardeşim detaylı araştır S10 S2ü note 10 kullanıcılarının büyük bölümü memnun değil ve ultrasoniclwri kandırmak çok kolay Note 10unki silikon kılıf ile kandırılıyor söylediğin gibi 3d tarama yüzğnden Mantık Olarak daha yavaş bir daha bak derim
0 Likes
atasnsy
Active Level 4
Galaxy A
bende de A50 var Sarj önceki güncellemeye göre bence iyi oyun fazla oynamadığım icin ona bir sey diyemem ama parmak izi okuyucusu şuan ben de çok güzel çalışıyor
Galaxy A
Bu mart güncellemesi ile performansta ve parmak izinde güzel bir gelişme gördüm diyebilirim,inşallah android 10 da daha güzel olur herşey....
MuhammetCan
Active Level 7
Galaxy A
aynen android 10 la düzelir insallah her şey