cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 Parmak izi kalibrasyonu gerekli

(Topic created on: 06-10-2023 07:06 PM)
ffile
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum bozulup yaptirdigimdan sonra parmak izi kullanamıyorum. Kalibrasyon gerekli diyor sorun devam ederse musteri hizmetlerine baglanin diyor. Neden olmus olabilir telefon sorunsuz calisiyorken kalibrasyon neden calismaz ne yapmam gerekiyor ya da benim yapabilecegim bisi var mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy A
İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

9 Comments
GürkanA21s
Expert Level 2
Galaxy A
Eğer anakart batarya vb bir parça değişti ise yapılması lazım tekrar servis e gidip ücretsiz yaptırabilir eğer garantisi varsa
ffile
Active Level 1
Galaxy A
Değişim oldu mu bi fikrim yok. Telefon kapandi ve açılmadıydi yas tuslara basarak acmayi denedigimde olmadi. Telefoncu nasil yapti bilmiyorum batarya orjinal değilse eger parmak izi bozulabilir mi
GürkanA21s
Expert Level 2
Galaxy A
Yok bozulma ihtimali yok ama takarken falan zarar vermiş olabilir istersen Bi götür yaptirdigin yere
ffile
Active Level 1
Galaxy A
Parmak izi çalışmıyor diye bi parca getirilcekti denendi onunla da olmadi dedilerdi yani tekrar goturmekte istemiyorum baska bi yolu yok mu
GürkanA21s
Expert Level 2
Galaxy A
O zaman servis e goturecen son çare eğer oralarda goturmezsen öyle kullanacan
ffile
Active Level 1
Galaxy A
Peki teşekkürler yardımınız için
ffile
Active Level 1
Galaxy A
Dediginiz yerden baktim orda da sıkıntı çıkıyor çalışmıyor. Sıfırlamak bi cozum sunar mi yani sorun cozulebilir mi
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy A
İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
ffile
Active Level 1
Galaxy A
Peki cok teşekkür ediyorum yardımınız için