cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 3G

(Topic created on: 06-16-2020 02:51 PM)
761 Views
smyrcp
Active Level 1
Options
Galaxy A

A50Merhaba son guncellemeden sonra 3G kapatma bulamiyorum A50 de Bilen varsa yardımcı olablr mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba smyrcp,

Ben Yeşil. Samsung Forum Moderatörüyüm. Yaşadığınız sorun için üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Yaşadığınız sorun operatör kaynaklıdır. Durumu yakından kontrol edebilmek için teknik uzmanlarımız tarafından uzaktan erişim yapılarak cihazınız kontrol edilebilir. 

Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
17 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba Ben Alfatürk

Artık 3G istediğimiz zaman alamıyoruz kaldırıldı sadece 4.5G vardır ve oda çekmeyen yerlerde otomatik olarak 3G'ye düşer
smyrcp
Active Level 1
Galaxy A
ama boylede 3gde koyde cekmiyor kimse ulasamiyor bana. 2g heryerde sebeke oluyor napcm
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
@GENCO18 arkadaşımızın yardımıyla kontrol ettim ve 4.5 yazan yeri kapatırsan üsten veri dolaşımı açarsan 3g çekiyor
GENCO18
Active Level 6
Galaxy A
4.5G 'nin yandaki mavi yeri kapat bak çekiyor mu ?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen çekiyormuş ben bilmiyordun bilgilendiriğiniz için teşekkür ederim
GENCO18
Active Level 6
Galaxy A
r.e :)
smyrcp
Active Level 1
Galaxy A
kapali oldugu halde cekmiyor cunku 2G de kullanıyordum burda cekmesi icin. suanda da ayarlarda yalnizca 2 G yok
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
ayarlar>baglantilar>mobil ağlar>sebeke modundan fotoraftakini seçerek 4.5 g yapabilirsiniz
ama bu 4.5 g ayarlayinca 3g yede düşebilir
dağlik veya internet çekmeyen bazı yerlerde h yani 3g veya 2 ye düsmesi normaldir 3g yi kapatamazsiniz
4.5g yi kullanabilirsiniz iyi ceken bir yerde ama dedigim gibi kotu ceken yerde 4.5g den 3 veya 2g ye düsmesi normaldir ve düsmesini engelleyemezsiniz
0 Likes
smyrcp
Active Level 1
Galaxy A
engellemek degl maksadim hep 2G de tutmak zaten. guncellemeden once oyle kullaniyordum herkes ulaşabiliyordu boyle surekli kapali gözüküyor