cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 güncelledim görüntülü konuşma yapaiyorum kimisi şebeke ağından 3 g 2 g

(Topic created on: 05-26-2021 01:36 PM)
284 Views
ümitbozkurt
Active Level 3
Options
Galaxy A

A50 güncelledim görüntülü konuşma yapaiyorum kimisi şebeke ağından 3g 2g seç diyor eskiden vardı seçenekler şimdi yok güncellemeden sonra kaldırmışlar sadece 4.5g ac kapa var olmuyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Yeni güncelleme ile 3G görüntülü görüşme kalktı 4.5GVoLTE ve Google Duo uygulamasına yönlendirildi
Tabi Volte'de tam randuman vermiyor

HD+(VoLTE) nedir, hangi Cihaz uyumlu, nasıl aktif edilir
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/HD-VoLTE-nedir-hangi-Cihaz-uyumlu-nasıl-aktif-edilir/td-p/...

View solution in context

0 Likes
6 Comments
ümitbozkurt
Active Level 3
Galaxy A
Android 11 den sonra oldu bu durum
pentagenist
Active Level 6
Galaxy A
Bu özelliği Google Duo kullanılsın diye kaldırıldı.
0 Likes
ümitbozkurt
Active Level 3
Galaxy A
Benim çevrem Samsung bu yüzden Samsung kullanıyorum alıyorum görüntülü olarak İnternetsiz her an karşı tarafın İnterneti acikmi diye düşünüyorum arasamda kapalı çünkü internet acik değil bu yüzden degistircem Samsung bitti benim için
ertu96
Active Level 8
Galaxy A
Duo yu devre dışı bırak telefonu yeniden başlat çözülecektir. Screenshot_20210526-140415_Phone_91702.png
0 Likes
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Yeni güncelleme ile 3G görüntülü görüşme kalktı 4.5GVoLTE ve Google Duo uygulamasına yönlendirildi
Tabi Volte'de tam randuman vermiyor

HD+(VoLTE) nedir, hangi Cihaz uyumlu, nasıl aktif edilir
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/HD-VoLTE-nedir-hangi-Cihaz-uyumlu-nasıl-aktif-edilir/td-p/...
0 Likes
Comradee
Active Level 7
Galaxy A
Yani insanlar burada Android 11den şikayet ediyor hergün sorunları dile getiriyor sende gidip Android 11 e güncelleme yapıyorsun. Daha dur ne sorunlar ile karşılaşacaksın :d
0 Likes