cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 pişmanlıktır

(Topic created on: 07-25-2024 11:27 AM)
278 Views
NyuDy
Active Level 3
Options
Galaxy A

Dün almış olduğum bu cihaz bir alt modeli olan A34 cihazına göre hdr destekli video açabiliyor. Fakat Bu geldiği için 60 fps video açamıyorsun 30 Fps açabiliyorsunuz. Aşırı saçma çok iğrenç bir olay. Kamera olarak sadece mp yüksek görünmesine aldanmayın lütfen. A34 cihazı kusursuz bir şekilde olması gerektiği performansı ve parasını sonuna kadar hak eden bir cihaz. Önceki cihazım A34 1 yıllık deneyimimi aktarıyorum. Eksileri sadece kozmetik onun dışında yapay zeka desteği bile daha iyi çalışıyor. Aklınız varsa A34 alın Hdr desteğiniz eksik olacak onun dışındaki tüm özellikler aynı.

10 Comments
Quantum-A
Active Level 6
Galaxy A
Şuan A34 kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. MaşAllah şuana kadar bana ısınma harici hiç bir sorun çıkarmadı. 😊
NyuDy
Active Level 3
Galaxy A
İnanırmısın. Elindeki cihaz hiç ısınmıyor diyebilirim. Şuan bu cihazda 2 kat daha fazla ısınma var. Ve alin aşırı terleme yapıyor.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/️-️Samsung-Galaxy-A34-5G-de-Isınma-Problemine-Son-️-️/td-p/15791152?src=ShareByUserCM
Bu çözümü kullanın A34 de
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Zaten mp bakmayacanız kı diafram ve kamera magzeme kalitesi beli eder
NyuDy
Active Level 3
Galaxy A
Doğru diyorsunuz. Yani ek olarak sadece kozmetik ve işlemci farkı bulunuyor. Bunun ise herhangi bir etkisini çok fazla hissedemiyorsun. Üstelik cihaz ısındığı için fazlasıyla performans kaybı yaşatıyor. A34 cihazımda bir kere olsun bu sorunu yaşamadım sıcak havalarda dahi
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
A34'ün işlemcisi daha iyi.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Bunu anlatmama rağmen AliNote10LiteveTabS9FE adlı arkadaş bunu kabullenmiyo ve exynos 1380 in iyi olduğunu savunuyor.
0 Likes
emirasoglu
Active Level 4
Galaxy A
Bende a35 aldım ama bi sıkıntısını görmedim valla ısınma batarya filan Bi problemi yok ama bende oppo reno 4 vardı tabi önceden o yüzden bu bana uçak gibi geldi 😄
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
A34 alarak çok iyi bir hamle yapmışsınız.Sizin gibisini ilk defa gördüm😊
0 Likes