Arkadaşlar Samsung A51 de ekran kaydı yapıyorum ancak videoyu kaydederken ses kaydı yok. Sessiz bir video oluyor. Çözümü bilen var mı? View Post
Arkadaşlar Samsung A51 de ekran kaydı yapıyorum ancak videoyu kaydederken ses kaydı yok. Sessiz bir video oluyor. Çözümü bilen var mı? View Post
Güncelleme sonrası şarj çok çabuk bitiyor. Yeni güncelleme gelene kadar güncelleme yapmayan varsa beklesin View Post
Samsung a52s diye bir modelin var kore haric heryere vermedin ay sonuna yaklastık View Post
Arkadaşlar telefonu bir ay önce aldım aldım güç tuşunun olduğu çerçevede bir boşluk varmış gibi ses geliyor fabrika hatası olabirmi View Post
Arkadaşlar bakım modu A32 A52 A52s A53 bu modellere geldi ama A51e gelmedi View Post
Merhaba bugün sürekli whatsapp durduruldu diye hata mesajı alıyorum ve arkaplanda uygulama çok şarj yiyor diye whatsapp uygulamasını kapatmam için... View Post
Renk paleti çalışmıyor mesajda donma yaşadım vehatta en garibi ekranda yeşil çizik oldu açtım kapattım öyle kendine geldi garip yani sıfır... View Post
Arkadaşlar android 13 one ui 5.0 güncelleme yaptım fakat şarjı çabuk bitiyor bir an önce one ui 5.1 gelsin inşallah pil sorunu düzelir View Post
Samsung a53 5G telefonumu İnternetten aldım ilk kurulumu yaparken yanlışlıkla simkart iğnesini mikrafon deliğine soktum mikrafonda herhangi bi problem... View Post
%100şarj sonrası 23 saat gibi bi kullanım sunuyor önceki cihazım a21s ti o rahatlıkla 1 günü aşıyordu pil kullanımı olarak. A 53üde yeni aldım 8... View Post
Subject | Likes |
---|---|
16 | |
11 | |
11 | |
11 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
489 | |
309 | |
264 | |